Стенкање за време на секс

Да ама стенкањето да биде нежно и тивко со воздишки на увце, а не да се дере ко порничи да снимаме:pos2:

Имав ја така една шмекерица...имавме луда ноќ...секс топ...ама шмекерицава ме излуде (негативно) со нејзиното стенкање. Цело време ААААААаааааХХХХ, АААааааххх....и така 10 минути...многу гласно врискаше. Глава ме здоболе па ја спенкнав по гз јако за да ја заќутам. Викам девојко ок се тоа што стенкаш. Ама не ми се понашај ко Џина Џејмисон...ми стенкаш ме полуде!...
Јас сакам малку потиивнко стенкање со одвреме на време повисоки извици...значи тонот и бојата на гласот да иде горе долу...па ме палат и воздишки исто така а ме палат дополнително и мрсни вулгарни зборови уз стенкањето

Имав ја така една шмекерица...имавме луда ноќ...секс топ...ама шмекерицава ме излуде (негативно) со нејзиното стенкање. Цело време ААААААаааааХХХХ, АААааааххх....и така 10 минути...многу гласно врискаше. Глава ме здоболе па ја спенкнав по гз јако за да ја заќутам. Викам девојко ок се тоа што стенкаш. Ама не ми се понашај ко Џина Џејмисон...ми стенкаш ме полуде!...
Јас сакам малку потиивнко стенкање со одвреме на време повисоки извици...значи тонот и бојата на гласот да иде горе долу...па ме палат и воздишки исто така а ме палат дополнително и мрсни вулгарни зборови уз стенкањето
И шо бидна после со шмекерицата :icon_lol:

Сеа зависи у каква ситуација си, кој имаш по дома итд, гримасите на лице и воздишките се исто така добар мотиватор to keep up with the good work бар поискрени се ако не друго

Стенкам, онака како што ќе ми дојде...Ако е интензивен сексот, па богами и си подвикнувам(не премногу), а ако е нежно, си воздивнувам од убавини....
Ме пали кога мажот испушта јаки воздишки, особено у мисионерска, па ме ежи на уво и задоволството ми е и мене поголемо.:pipi:

Стенкаат и машките ехее добро сеа не како нас ама пак стенкаат.
Дечко ми многу ми е интересен,на почеток онака не се ни приметува само се слуша како дише ама на крај си стенка од убаини ич нема гајле :) и не гледам тука нешто немажествено мене ми е ок и нормално.Мислам фала Богу нема како робот некој само да ме исклеца со некоја восочна фаца и ајде чао пријатно,се си е тоа природно и спонтано и да за мене да кажам стенкам пригушено можно е ептен ако ме погоди да подвикнам малку ама се во границите на нормалата and I love to talk dirty :kesa:

Мене не ми смета дадата коа стенка али нај кеф ми праве коа почне у оваа позиција:
Cowgirl_Sex_Position.png

да вика Македонија, Македонија..... Македонија!!!

Уф ама прави филм тоа стенкањето :back: Па мора малце стенкање, валда не имаш однос со кукла на дување или нешо слично мртва тишина да има околу тебе.
Цело е кога има се :smir:

Можам да кажам дека е најсекси кога почне да стенка ама не онака гласно туку тивко

абе арно цацко рече еднаш .... „каков секс со жената она рже јас стенкам„ :pos2::pos2:

мајтапо настрана не е лошо стенкање од женска страна, сеа јас да стенкам нема смисла :)

Ja licno ne mozam da go kontroliram stenkanjeto. Posebno prvite pati.
Sea poveke, ali koga ti ide ti ide!
Zosto da drzis se vo sebe?!:toe:

Без стенкање не ја бива работата.
Па макар и да сум пијан сакам да слушам дека и е убаво.
Нема стенкање се тргам и ич не ми е гајледали ќе ме мрзи после тоа, нека си сфати самата кој е проблемот.

abe zlatno na uvce stenkanje poubavo nema definitivno

Стенкањето е убаво, ама мислам дека се работи за тоа мажот да почувствува дека на жената и` е убаво и дека сексот делува на неа. Тоа може да се види со стенкање, со придвижувања на нејзиното тело, со изрази на лицето...

Значи, бидејќи се работи за стенкање конкретно, да си кажам дека ми годи кога партнерката ми стенка. Но ако ми даде до знаење дека сексот и` се бендисува на кој било друг начин, и тоа се прифаќа. :)

Стенкањето е убаво, ама мислам дека се работи за тоа мажот да почувствува дека на жената и` е убаво и дека сексот делува на неа. Тоа може да се види со стенкање, со придвижувања на нејзиното тело, со изрази на лицето...

Значи, бидејќи се работи за стенкање конкретно, да си кажам дека ми годи кога партнерката ми стенка. Но ако ми даде до знаење дека сексот и` се бендисува на кој било друг начин, и тоа се прифаќа. :)

Крусер оние на порки живи се дерат, а гарант се им је ко дежаву

Стенкање да ама со мерка, ама некогаш коа не се издржува и комшиите имаат слика дека нешто хард се случува, башка и креветот цел се изместува како и да е супер е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom