Оф леле... што се не се изнаслушав... се изнасмеав, алал да ви е! Колку сте искрени! Поштуем многу! :smir:
Најискрено, да не се лажеме, многу мразам глумење во секс. Подобро на фин начин да му покажеш на партнерот како да те доведе до врвот отколку да урлаш и да се дереш и... цело маало да те слушне - кога на крај пак не си задоволна. Нема добар секс , и ти фали нешто, не иде едноставно!

Инаку, стенкањето според мене е само знак на задоволство, кога си највеќе возбуден/а и не можеш да издржиш , па сакаш нејќеш ќе испуштиш звук на сексуално задоволство! А колку што знам , машките ги пали тоа, и тоа многу! Барем до сеа не сум сретнала некој да каже дека не го пали! Ги пали затоа што се сигурни во тоа што го прават , а стенкањето им е само потврда да продолжат понатаму! Им дава голема самодоверба и им приуштува онормни задоволства!
Јас искрено не сакам да урлам и да се дерам многу многу :kesa: иако некад стварно ми иде, али се воздржувам! :kesa:
А да пали кога машкото ќе испушти некој звук на задоволство, колку да знаеме дека е задоволен! Сеа не да се дере како педерче "ААААААААААХХХХХХ; ЛЕЛЛЛЕ ДА ДА! УШТЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!"
хахахахахахахахах
И то!

:back::kesa: