Стенкање за време на секс

Ne sakam vikanje,ali neznicko onaka da se ispustaat neartikulisani zvuci sum za....ne mi se dopaga ako nema nikakov glas,pane citame kniga vodime ljubov,i stenkanjeto e dodaten stimulans za pogolema vozbuda,onaka nezno na uvce ne e na odmet.

ne sakam maz da stenka a sakam da me slusa kako stenkam, mislam normalno i toj saka....a maz moze samo da go slusnam kako upotrebuva dirty talk ili pak odvreme na vreme nekoj vid mrcenje, ama stenkanje ne me pali.

Хммм. Искрено да,ме пали! Али со одредена волуме сила:wink: Другото знам дека е само префорсирана глума!

A pukash freestyle beatbox za vreme na sex? xDDD

Btw ontopiK: Nekako mi e retardirano mashko da stenka -.- glupo e..i neveruvam deka na nekoe mashko mu doaga da stenka..-.-

Оф леле... што се не се изнаслушав... се изнасмеав, алал да ви е! Колку сте искрени! Поштуем многу! :smir:
Најискрено, да не се лажеме, многу мразам глумење во секс. Подобро на фин начин да му покажеш на партнерот како да те доведе до врвот отколку да урлаш и да се дереш и... цело маало да те слушне - кога на крај пак не си задоволна. Нема добар секс , и ти фали нешто, не иде едноставно! :pipi:
Инаку, стенкањето според мене е само знак на задоволство, кога си највеќе возбуден/а и не можеш да издржиш , па сакаш нејќеш ќе испуштиш звук на сексуално задоволство! А колку што знам , машките ги пали тоа, и тоа многу! Барем до сеа не сум сретнала некој да каже дека не го пали! Ги пали затоа што се сигурни во тоа што го прават , а стенкањето им е само потврда да продолжат понатаму! Им дава голема самодоверба и им приуштува онормни задоволства!

Јас искрено не сакам да урлам и да се дерам многу многу :kesa: иако некад стварно ми иде, али се воздржувам! :kesa:

А да пали кога машкото ќе испушти некој звук на задоволство, колку да знаеме дека е задоволен! Сеа не да се дере како педерче "ААААААААААХХХХХХ; ЛЕЛЛЛЕ ДА ДА! УШТЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!"

хахахахахахахахах

И то!:pipi:
:back::kesa:

уууу, сакам стенкање ептен. СУПЕР ТУРН ОН Е!! ама, онака убаво, тивко, па и на увце со задишка.. брррррр =))). мада, се зависи од темпо, значи не ми смета и гласно кога е многу =) убаво си е и тоа.

Да да многу се палам на стенкање,ама онака со мера.Некоја коа ќе почне да се дере мн глупо ми паѓа да не слушнат комшиите.Ми се има еднаш една дерено на одмор ама среќа немаше никој во соседните соби:)

Јака работа е партнерката да ти шепка на увце:back::back: Демија луд аватар имаш

Охооо стенкањето пали и тоа како. Посебно тоа пригушеното, а тоа хистеричното викање ме нервира.

Уффф како палииии!.Тивко придушено нешно стенкање....ммммммм!

Сакам кога партнерот плаче за време на секс, а не кога стенка. Затоа што тоа ми е доказ дека е нежна и романтична особа која сексот го сфаќа само како спојување на две души, а не како (фуј) телесен чин:pipi:

Abre luge pa stenkanjeto ti volanot na zenskoto za vreme na seksot ako ne stenka znaci nesto ne e vo red a inace nema zensko a da ne stenka ili pa ja ne sum sretnal dosega poentata mi mora da ima stenkanje kako sto rekov toa e volanot na zenskoto telo da znaes na sto si do deka si ako popleka stenka ona tiho togas znaes deka uziva a ako urla eeeeee togas znaes deka si ja zapalil ringlata haha :icon_lol::helou:

Kaj mojata partnerka mnogu raboti me palat na vreme sex, ima tivko ubavo stenkanje ona koe se isto pali :icon_bigg

Стенкање за време на секс од партернката пали и тоа многу но да не биде претерано силно стенкање...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom