Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стенкање...хммм секој различно го сваќа..Јас еве за време на секс стенкам..да но не вриштам на цел глас,туку тоа е она тивко извикување на аххх....да така,сакам уште...мислам дека повеќе пали dirty talk,oтколку вриштење на цел глас.
никако викање и дерење како на колење :wink: возбудата си носи воздишки,стенкања и подвикнувања мислам дека СЕ друго е претерување и извиличување,па и ќутењето-сигурно знак на незадоволствоМажи-колку (и дали) ве пали кога партнерката стенка за време на секс? Какво стенкање сакате-пригушено или пак „дерење“ на глас?
Жени-колку вашите партнери практикуваат да стенкаат? Дали тоа ги прави помалку мажи или?
Јас па неможам да сфатам како некој не може да испушти ни глас.Како може да се исконтролираат?
Стенкањето е умешност![]()
Мажи-колку (и дали) ве пали кога партнерката стенка за време на секс? Какво стенкање сакате-пригушено или пак „дерење“ на глас?
Жени-колку вашите партнери практикуваат да стенкаат? Дали тоа ги прави помалку мажи или?
Mazite gi pale,ama nas zenite ili moze samo mene,maz koga stenka ili se dere ne da ne me pali, tuku mi e odvarno bre!!!! seta ubavina mi isceznuva
ccccc