Стенкање за време на секс

Јас па неможам да сфатам како некој не може да испушти ни глас.Како може да се исконтролираат?
Стенкањето е умешност :)

Стенкање...хммм секој различно го сваќа..Јас еве за време на секс стенкам..да но не вриштам на цел глас,туку тоа е она тивко извикување на аххх....да така,сакам уште...мислам дека повеќе пали dirty talk,oтколку вриштење на цел глас.

Стенкање...хммм секој различно го сваќа..Јас еве за време на секс стенкам..да но не вриштам на цел глас,туку тоа е она тивко извикување на аххх....да така,сакам уште...мислам дека повеќе пали dirty talk,oтколку вриштење на цел глас.

Индивидуално, јас пак не сакам дирти талк, стенкање така пригушено да, ептен закон. Проблемот со дирти талк е тоа што ако не го стави акцентот на право место, ако се случи некоја граматичка грешка ќе дојде до заладување...:)

Jaс обожавам кога партнерката ептен би стенкала за време на сексот. Дури и очите да ги отпревртува.:vozbud::vozbud: Па и да вика OH MY GOD:vozbud::vozbud:

Мажи-колку (и дали) ве пали кога партнерката стенка за време на секс? Какво стенкање сакате-пригушено или пак „дерење“ на глас?:)

Жени-колку вашите партнери практикуваат да стенкаат? Дали тоа ги прави помалку мажи или?
никако викање и дерење како на колење :wink: возбудата си носи воздишки,стенкања и подвикнувања мислам дека СЕ друго е претерување и извиличување,па и ќутењето-сигурно знак на незадоволство

Јас па неможам да сфатам како некој не може да испушти ни глас.Како може да се исконтролираат?
Стенкањето е умешност :)

Ќе сфатиш кога ќе видиш, кога најмногу ќе ти се стенка, децата само што заспале! И стегањето од стенкање е умешност :)

Sakam da vriska taka sto ke ja slusne komsikata od karsi i ke saka i ona da proba, ama izglea ne e dovolno glasna ovaa ke mora da ja smenam SE ZA KOMSIKATA USTVARI hahahaha

Ја обожавам кога стенка девојката, па и јако да е и често тоа ме води до оргазам, стенкањето од девојката (демек си завршил работа) :)

Мажи-колку (и дали) ве пали кога партнерката стенка за време на секс? Какво стенкање сакате-пригушено или пак „дерење“ на глас?:)

Жени-колку вашите партнери практикуваат да стенкаат? Дали тоа ги прави помалку мажи или?

Партнерот слабо , ама затоа јас сум тука , стенкањето ми е преминато во навика.

Секс без стенкање и повеќе узастопни удари по дупе не е секс :smir:

Mazite gi pale,ama nas zenite ili moze samo mene,maz koga stenka ili se dere ne da ne me pali, tuku mi e odvarno bre!!!! seta ubavina mi isceznuva
ccccc

Ако некој треба да стенка за време на секс тоа е жената.

Mazite gi pale,ama nas zenite ili moze samo mene,maz koga stenka ili se dere ne da ne me pali, tuku mi e odvarno bre!!!! seta ubavina mi isceznuva
ccccc

Mажот не стенка, тоа е повеќе како крик на лав кој има надмоќ...гррррах

Abe kakov krik...odvratno mi e ...kakva nadmok,
ima dr stvari kaj sto moze da se pokaze "mazot" i negovata nadmok,
pak ke kazam,mene mi e odvartno..ne mora da znaci deka na dr im e !!!! ili ok, ama samo eden KRIK a ne stenkanje.....

Подобро е мажот да вика со гласен и грчлив глас.........ТО БЕЈБИ, ЈЕА, АУУУУУУУУУУУУУУ, ЈООООООООО, да мава по предмети, да плеска по задникот, да плука на сите страни......Е ТОА Е СЕКС ДЕВОЈКИ :vozbud:

• Ми се допаѓа
Reactions: Џ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom