Фан Клуб: Португалија

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Portugalija od stalno sum gi simpatiziral bidejki igraat dosta ubav fudbal(slicno kako United). Samo pusto nemaat sreka nekogas so toa penalite(kako United) ili realizacijata koja znae totalno da zatai.
Ocekuvam da se olasiraat barem do polufinale, a so malku sreka zosto da ne i vo golemoto finale!

0-0 со Капе Верде(wtf). :pop:

Глеам освен мене нема фанови на Португалија,денеска во 16 - 00 против Б.С.К. ке биде тешка утакмица но очекувам само победа и ништо друго!!К.Роналдо сакам да биде прав лидер и да не одведе до победата:toe:

Како нема ја сум фан. :) Напред Португау

Ја такоџе, ради Роналдо и Пепе, после Шпанија за нив сум.. :)

Добро е не сум сам,има уште 2 фанови значи за Португалија:toe:!!!Ја заради Роналдо сум(најомилен фудбалер)затоа што му фали уште една титула со неговата репрезентација во својата богата кариера(друго има све)

--- надополнето ---

Еве го составот за Португалија - Едуардо,Бруно Алвеш,Фереира,Карваљо,Контрео,Деко,Мендеш,Раул Меирелес,Дани,К.Роналдо,,Лиедсон !!! За Брегот нема да игра Дрогба,ке биде на клупа!!Напред Португалија

Ајде Пепе нема поминување никој мајсторееееееееее:pipi: кршење нога на сите:vozbud:

И ти Роналдо барем едно голче дај:smir:

Значи Пепе не стартува,излгеа ќе влага специјално кога ќе влезе и Дрогба.:)

Ја скрши стативата.. :)

Најубавата шанса ја имаше Роналдо кога подоги статива,сега ке одлучува гол разликата помеѓу Португалија и Брегот за 2 место бидејки Бразил ке биде 1

Овие се ко Реал. Сите дрва и само Роналдо ќе решава утакмици :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom