a zs apaticni, pa uste i glupi a? ja ne se cuvstvuvam apaticno a ni glupo
tokmu sprotivno e, povozrasnite se apaticni i glupi, abe ne razlikuvaat ni ai videa ..najsmesni mi se koa gledam na fb i im citam komentarite,onie kade ima macinja, kucinja kao demek zborat, igraat .. aman be, vozrasni luge nad 40/50 god , pa uste i gledaat edni isti zborovi lopotao, mama , i love you, aaaa, itn , pod niv komentari ajj srce vidi sto e pametno, ..il pa koa ke pocnat da spodeluvaat lazni vesti, il reklami , spodeli i dobij, go sakam vo postenskoto sandace itn
koj najmnogu kuka i se izmameni od razni "reklami" bas vie "umnite" ..koj e tuka glup bas me zanima
pa ko ke pocnat da se trtlat ko da imaat 20 a ustvari i nad 50/60 imaat, pa pustaat slikite niz razni filteri ama ni toa ne znaat da napravat pa mesto da izgledaat demek pomladi tie ustvari ko so guma da brisale brcki ova ona ..smesno i glupo
koj be lepi sliki od decata rodenden, svadbi bilo sto odma na fb mora da se pofalat , pa ko ke pocnat so emotikoni, i stikeri u komentari, srcka na baba/teta/mama, manekenka, princeza, lepotica da te brukaat po fb , pa uste mora i da te tagnat
i eden kup drugi vasi gluposti..
bas me zanima koj e tuka glupiot
demek ne ste po cel den so mobilniot v raka i na fb ukljuceni, i samo ogovarate i kavgi pravite, ne samo virtuelno tuku i vo realnosta, samo cekate nesto so nekoj da se zajadete i ispokarate, se nesto vi smeta
isto ko licnosta sto otvorila ovaa teme, sednala kade i da sednala za sto? da posmatra sto pravat drugite? pa i epiteti si dozvoluva da dava apaticni be?
a ti sto si koa ne si gledas tvoj zivot tuku tugiot
ko babi na cesma u sred selo
aj de be, umnite tie
smesni ste