Пророкот
Ќе ме биде...
Od kaj znajs pak ti, od kade takvi informacii ?
Ако јас знам, а ти не знаеш, чиј е проблемот со незнаењето?...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Od kaj znajs pak ti, od kade takvi informacii ?
Vo red de znaes, ama kako, od kade. Koj ti kaza, od prva raka informacija ti e, rekla kazala muabeti, taka ti se soni.....Ако јас знам, а ти не знаеш, чиј е проблемот со незнаењето?...
Vo red de znaes, ama kako, od kade. Koj ti kaza, od prva raka informacija ti e, rekla kazala muabeti, taka ti se soni.....
Toa te prasuvam .
Znaci rekla kazala muabeti.Во Црквата Христова, се‘ е „од прва рука„, односно или е црковен запис (Свето Писмо, Свето Предание, записи од Светите Оци...) или е кажано „во живо„, од локалните/парохиските свештници.
Znaci rekla kazala muabeti.
Pobij me so argumenti, se dottogas da jas taka velam deka se rekla kazala muabeti. Da se vrti muabet.Штом ти велиш...
Pobij me so argumenti, se dottogas da jas taka velam deka se rekla kazala muabeti. Da se vrti muabet.
Еве и он како Дарлинг киде рилсови да си глеа. Увек е такој сс такфи ликови.Pobij me so argumenti, se dottogas da jas taka velam deka se rekla kazala muabeti. Da se vrti muabet.
Clenot sto ja otvori temata prasuva dali Bog pravedno im sudi na lugeto sho imaat poteski iskusenija.Pobij me so argumenti, se dottogas da jas taka velam deka se rekla kazala muabeti. Da se vrti muabet.