- Член од
- 20 март 2025
- Мислења
- 45
- Поени од реакции
- 85
Зашто боже ме роди мајка и ме пушти сам на светот суров, да живеам без јасни насоки меѓу дволични крвопијци и мрши
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...па не е Тој крив за све што наброја, па да му биде „жал“ т.е. индиректно го осудувашБи го прашала дали му е жал за дечиња мали кои се малтретирани од родителите, за детски солзи кои течат од страв, глад, поради војни, разни катастрофи...има ли вооопшто жал за нешто?
...па не е Тој крив за све што наброја, па да му биде „жал“ т.е. индиректно го осудуваш![]()
Зашто боже ме роди мајка и ме пушти сам на светот суров, да живеам без јасни насоки меѓу дволични крвопијци и мрши
Ми даде идеја.И добар ден драги гледачи, денеска ќе правиме QA сооо.. Господ.
Нема да влезеш во непостоењето, само ќе смениш форма и енергија на постоењето. За да влезеш во непостоење е прилично комплицирана метода за која што требаат посебни надчовечки моќи кои се сеуште непознати несфатливи за вака воглавно тупа планетарна цивилизација.Да го видам зајдисонцето за последен пат, да ги затворам вечните очи и мирно да влезам во непостоењето.
И ти како @PROROKOT се обидуваш да дадеш одговор на прашања кои не се поставени кон тебе.Нема да влезеш во непостоењето, само ќе смениш форма и енергија на постоењето. За да влезеш во непостоење е прилично комплицирана метода за која што требаат посебни надчовечки моќи кои се сеуште непознати несфатливи за вака воглавно тупа планетарна цивилизација.