Како да доведете девојка до оргазам? Предлози?

• Креатор на темата Креатор на темата SWEDEN
  • Време на започнување Време на започнување
Se cudis sto sum izdrzala do 20 god?Pa nemalo nekoj so kogo sum bila tolku bliska,iskrena i opustena.Tipov go znam veke godina i pol,kolku sto ideme pa vikam redno e da zapocenem nesto novo.Ne znam nekoj sto ne saka toa da go prai neli?Koga e noramlana rabota.A ima znam dosta devojki so ne se skinati na 20ka ne sum samo jas:vozbud:

О, душички. Како ли успеале да издржат, па требало порано да се фатите за работа. Замисли што ќе кажат другарчињата дека на 20год. не си скината уште?:tapp::tapp::tapp:

Лесно е само страст уживања и ќе ја однесам на 7мо небо се има да доживее за 5 минути

Дури сега видов дека има ваква тема....додуша подфорумов го листам поретко последниве месеци.
Сеуште ми с енема десено партнерката да не доживее оргазам...нема некој рецепт...се зависи од страста. Малце повеќе предигра пред сексот...и малце повеќе труд обично е доволно.

Како совет, ако е зорт девојчето да си го обрадуваш: викни црнец некој да ја работит, а ти со едно ладало лагано ќе мафташ околу нејзиното лице благојни дур не и потечет од сите пори. И ќе доживејт оргазам.

Ак и ова не успејт, на лекар.

Па...за мене е тоа многу лесно. Ја знаете моќта на мојот шмек...секогаш доведува до лудило и до оргазам.. Инаку после шмекот околу сексуалниот чин гледам да ја дозадоволам шмекерицата со спиритуален мултиплекс оргазам.

Прво вежбајте на некоја гумена кукла па потоа своите искуства пренесете ги на вашата девојка :sekss:

spanska musicka staj i i resen e problemot:D:pos2::toe:a ako nekes ke ostanes :drk::pipi:

Se cudis sto sum izdrzala do 20 god?Pa nemalo nekoj so kogo sum bila tolku bliska,iskrena i opustena.Tipov go znam veke godina i pol,kolku sto ideme pa vikam redno e da zapocenem nesto novo.Ne znam nekoj sto ne saka toa da go prai neli?Koga e noramlana rabota.A ima znam dosta devojki so ne se skinati na 20ka ne sum samo jas:vozbud:

Devojko sekoja Devojka ja boli od pocetok prvite 3-4 pati toa e normalno...Pa sega nemoze sti cel zivot strav da imas pusti mu se uste 2-3 pati ke vidis posle kako ke ide polesno:wink:

aj i jas da se zamesam malce...vaka prvo ne znam dal znajs pola od zenite nemozat da doziveat vaginalen orgazam...no,sekogas mozes da probas...spored mene(barem kaj mene)reagirat fakanjeto na zadnikot za vreme na seksot i toa ti da si odozgora...probaj nisto ne gubis

aj i jas da se zamesam malce...vaka prvo ne znam dal znajs pola od zenite nemozat da doziveat vaginalen orgazam...no,sekogas mozes da probas...spored mene(barem kaj mene)reagirat fakanjeto na zadnikot za vreme na seksot i toa ti da si odozgora...probaj nisto ne gubis

:)
Делува ова, пробано.:)
И тоа брзо делува...така убаво зграпчување за газот. Не да ја откорниш, ама со цела површина на дланките да и го зафатиш задникот дури е врз тебе.:)

Да значи треба да помине време додека почнеш да доживуваш оргазам, кај мене траеше една година, :smir: ама кога ќе почнеш станува се појак и појак :vozbud:

:)
Делува ова, пробано.:)
И тоа брзо делува...така убаво зграпчување за газот. Не да ја откорниш, ама со цела површина на дланките да и го зафатиш задникот дури е врз тебе.:)
da...kazi...ama so ova mozes 100% poveke od eden orgazam...barem jas

Вака ќе го отвориш прозорецот и така девојката како што е гола има да легни на долниот дел од грбот. Нозете да и бидат внатре, а главата и рацете надвор. За да се постигни оптимален ефект мора да се наоѓате на трети спрат или повисоко, затоа што на втори или први спрат силата на гравитацијата е слаба. Рамнотежата на нејзиното тело треба да и биде внатре во просторијата. Потоа ќе земиш...ајде да не претерувам настинат сум :pos::pos::pos: .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom