Како да доведете девојка до оргазам? Предлози?

• Креатор на темата Креатор на темата SWEDEN
  • Време на започнување Време на започнување
Sweden објасни го шаблонот подобро,очигледно зборите за две различни работи(додека го објасниш Ти ќе си земам за право јас да опишам како сум го сватила)
Под шаблон 6 од 10 ќе свршат се мисли на точките кој треба да се допрат за да жената доживее оргазам.Така да во целата игра допирот на вагината не е никогаш исклучен,допирот на градите,на задникот,бакнежи по врат,по стомак...Значи сведен збори дека овие точки се шаблон,а начинот на нивно стимулирање е за секој индивидуален (она што збори ондебич).Некоја доживува оргазам со лижење,некоја со допир,некоја со пенетрација,некоја исклучува од претходно набројаните точки,значи шаблонот(точките се тие) е тој,а начинот различен.
И дискусијава затоа губи смисла :) и ќе премине во навреда.
Фала,фала :)

lele kakva glupost ovde kaza, zar treba da sum bila so zeni intimno pa za da znam:uvo: , pa valda imam drugarki, ia kako vie maskite i s=zenskite si zborat megu sebe sto sakaat..
Tuku nejse mojata POENTA mi bese da ti kazam, deka sabloni nema i deka site se zralicni i kaj site palat razni tehniki.
A ti ako si najebac tolku, ne treba ti to da go kazuvas, tuku valda drugite neli, zanci imas nekoj kompleks cim to ago zboris, sam ne se fali, zar toa ne te naucile...????:nenene:
Ali ipak, ja smao si izlozuvam svoe mislenje, i sum sigurna za toa,,,bidjeki ja znam zenskata filozofija, a toa prvo treba da go znaes, kako sto procitav od mnogumina maski ovde, deka sepak se razbiraat!
Kolku za tehnikite, mojot maz, gi znae site koi mene mi se bitni, i e prav tehnicar, a toa mora da bide i obostrano sepak.
i dosta ti bese polemiranje so mene, bidejki gledas ne se soglsauvem i karj na price, vek nemam namera da se povtoruvam!

Ti mnogu voajesrki nastapuvas gledam , a jas ne se raspravam samo odgovaram na vasite zabeleski okolu toa sto jas sum napisala, sto ne se odnesuavse na tebe neli???
jas kolku sto razbrav ,tie sto sakaat tuka ke si gi podelat tehnikite koi mislat deka najmnogu palat, znaci cim nekoj ne pisuva toa znaci ne cuvstvuva potreba za toa, Jas edino ovde si kazav sto mislev deka e bitno da se znae , no veke toa go procitavte.
ne se sramam , niti imam namera da vregam navistina. :nesum:

...ma ne, ne,... kazi neshto na temava konkretno, ne se vregame...kazi de nekoj trik sto te pali, kaj te pali...neshto taka...netreba da ni kazuesh kako nastapuvame na forum...aj sea bidi konstruktivna na temava...i kazi ni nekoja tajna od skienite tvoi mesta...

...ne bidi kako, "bitch with a soul of a witch"...:smir:

...aj aj kazi sea nekoj trik...da si znaeme...:vozbud:

...eve na primer nie mashkite...poveketo de... nemora nishto posebno da ni praish...dovolno ke bide samo senzualen dopir na bilo koe mesto od teloto i veke sme spremni za akcija...da ne kazuem sea dalje...poshto temata e za zenkite,,,

Bas taka draga Leandra !

i za da prekine moeto POLEMIRANJE so doticnata onthebitch mnogu ubavo od tebe sto vleta so prevodot

blagodarime

od upravata

Sweden објасни го шаблонот подобро,очигледно зборите за две различни работи(додека го објасниш Ти ќе си земам за право јас да опишам како сум го сватила)
Под шаблон 6 од 10 ќе свршат се мисли на точките кој треба да се допрат за да жената доживее оргазам.Така да во целата игра допирот на вагината не е никогаш исклучен,допирот на градите,на задникот,бакнежи по врат,по стомак...Значи сведен збори дека овие точки се шаблон,а начинот на нивно стимулирање е за секој индивидуален (она што збори ондебич).Некоја доживува оргазам со лижење,некоја со допир,некоја со пенетрација,некоја исклучува од претходно набројаните точки,значи шаблонот(точките се тие) е тој,а начинот различен.
И дискусијава затоа губи смисла :) и ќе премине во навреда.
Фала,фала :)

...a shablonot?, vadi shablonot swedo...ne gi ostavaj da chekaat do tolku...:nenene::tv:

Вади го или ја затварам темава. Само оф топици сте без никаква посебна дискусија која би водела некаде ... реши се што ќе биде.

Ke go vadam utre sea sum umoren

Ok zimajte toa tefterite toash ostrete penkalata i pocinjame

shablon prvi :

se vika dvojna kruznica

zenite pokraj piche imaat i cicki... neli taka ednata e obicno pogolema od drugata . ZNaci dur se kruzi so objektot po usnickite dole levo, nikako penetracija se masira blago pomalata cicka ... ova se proprateno so ugrizi na sekoi 10 sekundi ...fintata e vo sinhroniziranosta

taman ke misli ke i penetriras ...ti ke ja griznesh ... posle 10 minuti ke bide povlazna od Sava , Dunav i Drava zaedno

probajte ova e edna od shemite

De bre samo ja li sum ovde na forum inventiven jebac presretac u niskom letu ?

Aman be luge imate Vie sex ili toa e tabu tema ... ajde pejte

Epa sea vaka.Jas mozam da doziveam orgazam i so penetracija i toa tolku silen koga sum jako popalena.Mozam da go iam za pomalce od pet minuti.Inace poubavo mi e vaka otkolku so lizenje.Nekako sporo e dodeka ide taa procedura,me sfakate taka?:)
Inace iam decko ideme godina iopl taka sve sme dosle do prasanjeto da vodime ljubov ama nikako ne mi ide,mene me bolese 3-4 pati koga probavme i se otkazav sea za sea
Ama se drugo si praime i taka.Aj da ne znamram sea mnogu
Pozdrav do site

Epa sea vaka.Jas mozam da doziveam orgazam i so penetracija i toa tolku silen koga sum jako popalena.Mozam da go iam za pomalce od pet minuti.Inace poubavo mi e vaka otkolku so lizenje.Nekako sporo e dodeka ide taa procedura,me sfakate taka?:)
Inace iam decko ideme godina iopl taka sve sme dosle do prasanjeto da vodime ljubov ama nikako ne mi ide,mene me bolese 3-4 pati koga probavme i se otkazav sea za sea
Ama se drugo si praime i taka.Aj da ne znamram sea mnogu
Pozdrav do site

...abe kakvo zamaranje, daj boze site curi ko tebe da se iskreni i taka spontani...teraj dalje slobodno...:)

...ne te razbiram bash...vikash te bolelo i se otkazavte...:toe:

Shablon broj: Ne znam koj!
Jas legnuvash na krevet i ja ebesh kako znaesh i umeesh.
A ako ne svrshi kazi, ke se najde nekoj shto znae!:pos:

Откриј ги нејзините фетиши, ако нема стандардна процедура... ако има(mhm mhm). Ем таа е биде запалена цело време, плус ти ќе бидеш возбуден од новата ''играчка''.

...abe kakvo zamaranje, daj boze site curi ko tebe da se iskreni i taka spontani...teraj dalje slobodno...:)

...ne te razbiram bash...vikash te bolelo i se otkazavte...:toe:

VAka.Prvo ne mi e sram da zboram zs toa e normalna rabota i site toa go pravat,mrazam koga devojkite se prikrivaat,a ustvari dlaboko vo sebe sakaat da raskazat kolku im bilo ubavo.
Za toa deka me bolelo,tocno e.Mislam za odnosi,ti teknuva?Me bolese mnogu koga probavme,otidov na genikolog i tamu taa mi rece deka ne sum skros skinata deka imalo uste edna recka ne znam kako ide toa za da me skine tipot,ama ne mozam korkac sum i ne sakam da me boli pa taka ostaiv,ne go pravime toa,me svakas LJUPCO taka?
Sea ne znam kako da go nadminam toj strav,a sakam kako i sekoja devojka da iam noramlen zivot i seks.Inace moze nekoj da mi se smee da vika:Si nacukala 20 godini uste ne se ebes.i taka
Aj pozzzzzzzzz

VAka.Prvo ne mi e sram da zboram zs toa e normalna rabota i site toa go pravat,mrazam koga devojkite se prikrivaat,a ustvari dlaboko vo sebe sakaat da raskazat kolku im bilo ubavo.
Е извинете, ама морам да реагирам.

И мене да не ме знаеше никој на форум ќе пишував без срам за моите сексуални доживувања. Тоа што си решила да напишеш пар зборови за твојот химен не те прави ништо поотворена од сите останати форумџики, а и тебе да те знаеја сите се сомневам дека би се „дрзнала“ да пишеш за твоите палавштини.

Ебате отворените, ебате.

Постов не бара реплика, благодарам.

Za toa deka me bolelo,tocno e.Mislam za odnosi,ti teknuva?Me bolese mnogu koga probavme,otidov na genikolog i tamu taa mi rece deka ne sum skros skinata deka imalo uste edna recka ne znam kako ide toa za da me skine tipot,ama ne mozam korkac sum i ne sakam da me boli pa taka ostaiv,ne go pravime toa,me svakas LJUPCO taka?
Sea ne znam kako da go nadminam toj strav,a sakam kako i sekoja devojka da iam noramlen zivot i seks.Inace moze nekoj da mi se smee da vika:Si nacukala 20 godini uste ne se ebes.i taka
Aj pozzzzzzzzz

...curo...prvo...ke ti kazam svaka chast na iskrenosta i za nedvosmislenosta...vtoro...svaka chast sto si izdrzala i do sea i ne e sramota...jas mislam deka i toa se godinite za prv pochetok za tie raboti...treto...ke ti kazam deka iskrenosta i spontanosta pali,:back: i toa kako...i na kraj del od shablonot e tokmu toj,...ako uspeete da so svojata spontanost i iskrenost da ja zavedete devojkata...you're halfway to heaven...so nejze zaedno...:)

...curo...prvo...ke ti kazam svaka chast na iskrenosta i za nedvosmislenosta...vtoro...svaka chast sto si izdrzala i do sea i ne e sramota...jas mislam deka i toa se godinite za prv pochetok za tie raboti...treto...ke ti kazam deka iskrenosta i spontanosta pali,:back: i toa kako...i na kraj del od shablonot e tokmu toj,...ako uspeete da so svojata spontanost i iskrenost da ja zavedete devojkata...you're halfway to heaven...so nejze zaedno...:)

Se cudis sto sum izdrzala do 20 god?Pa nemalo nekoj so kogo sum bila tolku bliska,iskrena i opustena.Tipov go znam veke godina i pol,kolku sto ideme pa vikam redno e da zapocenem nesto novo.Ne znam nekoj sto ne saka toa da go prai neli?Koga e noramlana rabota.A ima znam dosta devojki so ne se skinati na 20ka ne sum samo jas:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom