Абе батали сега анкета, спрема анкета Камала со лендслајд требаше да победи па еве до кај сме сега. Ти зборам дека вмро ништо не прави исто како таче зајче грујче бране и сите пред него.
Ем не пратиш ништо од политика у државава и памет уште делиш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе батали сега анкета, спрема анкета Камала со лендслајд требаше да победи па еве до кај сме сега. Ти зборам дека вмро ништо не прави исто како таче зајче грујче бране и сите пред него.
ХАХАХАХАХХАХА јас не сум прател. Абе оди таму. За тебе гледам дека следиш, ама изгледа главен извор ти е алфа. Толку ко си го сакаш мице ај кажи што се направи и како ќе го искоментираш тоа ,,Ако треба ќе го вратам мандатот, срамното име нема да го кажам". Си ви се моча по глава вие си лижете и му верувате. Вака напати страв и срам ме фаќа какви се луѓе имаат право на глас...Ем не пратиш ништо од политика у државава и памет уште делиш.
ХАХАХАХАХХАХА јас не сум прател. Абе оди таму. За тебе гледам дека следиш, ама изгледа главен извор ти е алфа. Толку ко си го сакаш мице ај кажи што се направи и како ќе го искоментираш тоа ,,Ако треба ќе го вратам мандатот, срамното име нема да го кажам". Си ви се моча по глава вие си лижете и му верувате. Вака напати страв и срам ме фаќа какви се луѓе имаат право на глас...
Да си појдеш на психијатрија да си ја снимиш глата да си се провериш. ПоздравБрат, тешка будалетина си. Ми го губиш времето само.
Проблемот не е до нејзе, не е битен само градоначалник, има Совет кој изгласуваЦццццц... глупава тема искрено.
За локални избори не се гласа за партија, туку за човек.
Гласајте пак вие по штабски нарачки, па после пак ќе имаме уште една Данчепошо му фали на Скопје уште малку „средување„тв го ни