Како AI chat ве замислува на Кајгана форумот

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
Nah, оваа од АИ е рамна као даска.
Не знам шо е со аи шо жениве ги праи без облини.
Woke дебилизам.
Мене само не ми е јасно што е работата со тоа цвеќињата во рака ?
Не се тоа оние за освежување алишта, особено за џемпери за да не фаќаат молци ?

Последно уредено:
Nah, оваа од АИ е рамна као даска.
Не знам шо е со аи шо жениве ги праи без облини.

Највероватно AI „работи„ со „џендери„, не со „родови„ па не разликуе „машко„ од „женско„...односно, AI треба малку да се...доусоврши.

Оригиналот има 98 кила и стрии на сите страни
Ти бе уште ли си жив?
Да, ти вчера го виде оригиналот и знаеш како изгледа.
Дефиниција за патетика, средовечен човек очајно се обидува со години да испровоцира некој со навреди, затоа што му го повредиле фрагилното его.

А што треба да му напишам за да покаже како ме замислува?
,,,te molam nacrtaj go chlenot ,,,nEOn1nja,,,člen na kajgana vo rubrikata taa i taa,,,,ima i dodatni prashanja od nego,,,ili direktno ke pochne da te crta,,,ednosravno e,,,
Автоматски споено мислење:

Највероватно AI „работи„ со „џендери„, не со „родови„ па не разликуе „машко„ од „женско„...односно, AI треба малку да се...доусоврши.
,,,vo tekstot razlikuva mashki od zhenski rod,,,taka i crta,,,

Ти бе уште ли си жив?
Да, ти вчера го виде оригиналот и знаеш како изгледа.
Дефиниција за патетика, средовечен човек очајно се обидува со години да испровоцира некој со навреди, затоа што му го повредиле фрагилното его.
Збориш за црногорецот 20 години постар од тебе шо те извади од калта и од како зема државјанство го остави?

:D
505c6ab7ebc65c055e430ec41f21d2e1.jpg

Gesendet von meinem SM-S926B mit Tapatalk

Збориш за црногорецот 20 години постар од тебе шо те извади од калта и од како зема државјанство го остави?
Тоа е тоа, уште еднаш ми ја потврди поентата. :)

Ова сум јас,
2024 беше една од најубавите години кои сум ги имал,исполнив многу зададени сонови и планови и посетив рекордно многу земји во рок од една година. (14 земји)
Патувањето е најдобра инвестиција
вторава слика сум ептен Турчин.

Screenshot_2024-12-15-16-12-05-469_com.miui.gallery.pngScreenshot_2024-12-15-16-11-24-108_com.miui.gallery.png

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom