Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај ако е екс минстерка треба со униформа да се слика до крај на живот?Прегледај го приврзокот 445148
...екс министер за одбрана, а нему му било чудно што е необично на слика со бела кошула и цицки компонт форма или пак ова селфие со војска, а таа со фустан со машна до грло, генерал војске прве класе, карикатура после К.Јанева![]()
...„карикатура од човека“ има една изрека, односно не можеш ти да го прикриеш, ниту да го оправдаш нејзиниот циркусен стајлинг на јавна личност и однесување во јавност, да се иде на терен службено со маица со апликација Штрумфета, а позиција заменик министер за внатрешни работи не знам колку треба да ти сече во тоа тимбата!Чекај ако е екс минстерка треба со униформа да се слика до крај на живот?
И што е необично во селфи со војници? Кој век живееш? 18ти?
Не дека Славјанка е цвеќе, ама опседната си со неа. Баш секогаш пристојно се облекувала и се трудела да го покрие вишокот килограми со пристојна облека.
Божем ти си па Анџелина Џоли и си гуру за мода и дрес код.
A si slushnala za Steve Jobs?...„карикатура од човека“ има една изрека, односно не можеш ти да го прикриеш, ниту да го оправдаш нејзиниот циркусен стајлинг на јавна личност и однесување во јавност, да се иде на терен службено со маица со апликација Штрумфета, а позиција заменик министер за внатрешни работи не знам колку треба да ти сече во тоа тимбата!
Прегледај го приврзокот 445270
...и не сум опседната со неа, туку сум опседната од Македончето што прифаќа секакви кричери во раководни позиции и осетливи функции и решаваат за судбината на државата, ова е намјалку што може да се покаже какви избраници се фабрички шкарт, а ваму министри и функционери!
Прегледај го приврзокот 445271
...јеби га, се труди!
...споредбата не ти е наместо, ниту пак истата ,,Стани Цаци да те види сала" има нешто воодушевувачки во тоа тимбата, комплет деструктивен кричер, ама темата е необични слики од политичари, а не да коментираме за нив, така да демантирајте ме со слики и нивна елеганција на нив, не ме носите офф топик!A si slushnala za Steve Jobs?
Shto sakam da kazham, da ti ebam kostumot i koshulata ako tikvata e polna so lanja!
Славјанка за тебе е Ајнштајн и 1000% има поголеми цицки од тебе. Среќен 7ми Март, осми е недостижен за тебе....споредбата не ти е наместо, ниту пак истата ,,Стани Цаци да те види сала" има нешто воодушевувачки во тоа тимбата, комплет деструктивен кричер, ама темата е необични слики од политичари, а не да коментираме за нив, така да демантирајте ме со слики и нивна елеганција на нив, не ме носите офф топик!![]()