Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne mozev da izdrzam morase da se proba , vo periferija 500/100mbps ....Od vcera se zasili A1 ,Prilep
imam 5g tel, ama nee kaj mene ne mozam da menuvam sim, da vidam kolku e 5g speed
Направи реален тест, download од некој сајт или пробај аплоад...спидтестот за ништи не служи т.е не дава реални бројки на DL/UP.
Ne mozev da izdrzam morase da se proba , vo periferija 500/100mbps ....
Од кај заклучоков друже?Направи реален тест, download од некој сајт или пробај аплоад...спидтестот за ништи не служи т.е не дава реални бројки на DL/UP.
Пример правам спидтет и ми дава 80/50..а во пракса е упола или аплоад е макс 10мб
Од пракса..тестови. Пример тек тук праам аплоад на фајлови на гдриве...а пред тоа спит тест..чисто онака ме интересира брзинатаОд кај заклучоков друже?
I vo salon davaat -20% ako pobaras ...Ми истекува договорот на А1 , а агентот преку кој го склучив договорот не работи повеќе. Ако имате број од некој продажен агент на А1 пратете , бидејќи преку нив има попуст во месечната претплата.
Фала.
Na 20.12 obnoviv na M i na S mi dadoja -20% na pretplatite i -200mkd, po linija za komboto, i 9000 na M i 6000 mkd na S, 15000 si doplativ 5000,izedov tel, koj bese osnovna cena 20 000.За обновување на договор не даваат буџет А1 или само основното што ти следува кога го бираш пакетот т.е. претплатата на почетокот?
Јас на 1.199 ден тарифа ми кажуваат имаш буџет од 9.000 денари за обнова на договор. Некако не ми штима тоа.
Дај некој ако знае нека објасни ако може.![]()
Искрено не добив одговор на поставеното прашање, а изгледа тебе не ти е јасно прашањето.Na 20.12 obnoviv na M i na S mi dadoja -20% na pretplatite i -200mkd, po linija za komboto, i 9000 na M i 6000 mkd na S, 15000 si doplativ 5000,izedov tel, koj bese osnovna cena 20 000.
ne znam sto nee jasno
Ok.Искрено не добив одговор на поставеното прашање, а изгледа тебе не ти е јасно прашањето.
Сепак фала на исцрпниот одговор.