Kako misles dali raboti mojot a1???vi raboti li mojot a1?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako misles dali raboti mojot a1???vi raboti li mojot a1?
Posledniot update ima mn,problemi moj a1,sabajlevo raboti se e na 0vi raboti li mojot a1?
Откако сватија дека постојано им бегаат муштерии поради напумпаните цени ставија нормална цена после 2 децениско работење во Македонија.До сега викаа ЗЕМИ ИЛИ ОСТАВИ.Na telekom sto ke kazete
1 Ne se naplatuva mozis i preku applikacija da proveruvasImam zemeno pri pejd brojce od A! mi treba otprilika mesec dena da go koristam samo e sega imam nekolku prasanja
1.kolku kredit imas na smetkata dali toa se naplaca koga je go povikas brojot 1770
2.Vo salonot na A1mi kazuvaat deka imam 20GB cel mesec da koristam ...doaga poraka imate samo 14 dena da gi iskoristite 20GB ..Ti podaruvame paket so 20gb internet sto mozes da go koristis vo slednive 14 dena
3.Treba li da ja isklucam ovaa usluga.... Usluga internet vo roaming sega vi e dostapna .za da ne dobivate info za ogranicuvanje na pristapot i koristenje na internet vo roaming pratete stop na 140562
4.Vo salonot mi kazuvaat deka na kartickata imam 50 denari kredit ja kupiv 400 den brojot mi stiza poraka i pisuva Opcija 0 vo A1 7 dena e aktivirana besplatno Dali ova znaci deka mozam da povikuvam bilo koj broj za vreme od 7 dena ..Vo salonot na A1 mi rekoa ova ti e samo brojot sto go imas kupeno gi prasav kolku kredit mi preostanuva mi rekoa 50 den i treba vednas da aktiviras nekoj paket ako sakas da zboruvas demek nemas dovolno e sega ako mi davaat besplatno nedela dena da yboruvam gratis zosto da aktiviram nekoj paket ....Iskreno malku sum zbunet
5.Dali ima nekoja aplikacija da gledas kolku si potrosil internet pri pejd
Od 12 mart do 11 april=30 dena.???ili .???Активирам припејд пакет на 12-ти Март. Ме гасат на 11-ти април, со образложение дека сум го потрошил целиот интернет од 10гб.
На 12-ти Март, веднаш по активирањето на пакетот, преку опциите на телефонот подесив да ме извести кога ќе дојдам до 8гб, а да ме исклучи на 9гб.
До сега сум потрошил само 7гб...
Да не си грешка? Го користам пакетот од а1 од 299 ден и никогаш сум немал ваков проблем.Нели треба ако сум активирал во 21ч на 12ти, до 21ч на 11-ти? А ме гасат во 11ч сабајле. И ко за беља, баш тоа попладне ми требаше нет...
Ако се поправи мтел, се враќам таму.
Со лајка терав добро. На 6 месеци и ајт.