Која "корпа" боли повеќе и како ги поднесувате? :)

Полоша корпа од злобно давање на лажна надеж нема.... Запознаваш некоја која ти дава знак дека е заинтересирана а во тоа се крие злоба со која таа си го поткрева егото. И така се иде ок со неа, ти си мислиш дека сте родени еден за друг, но ете ти после некое време ти мава корпа на најгруб можен начин со зборови...

se soglasuvam a mnogu toa go pravat namerno

Има и совесни мажи па најчесто кога немаат чуства за девојката, нејќат да ја повредат се повлекуваат и одбиваат секс

Еден мој пријател вели - ШТО АКО НА ДЕВОЈКАТА И СЕ ВОСХИТУВАМ, КОГА НЕ МЕ ПАЛИ -

Има и мажи кои се плашат девојката да не им пренесе полова болест па ја одбиваат дотичната промискуитетна девојка

Корпа... мене не ме боли од корпа, него ме збунува корпата. Кога некоја ми стави корпа на глава се збунувам и незнам што е работа. Пример една девојка при нејзина иницијатива прави муабет со мене од време на време кога се најдеме и ми кажува како треба уствари да ме води по Скопје у некој си кафиќ и тамо многу добро ке ми биде, сака да иде со мене на некои места кај што идам јас, ми кажува коклу ми се восхитува на све што правам у животот... и после некое време кога реков, ајде идеме, ја снема. Тоа корпа ќе да е нели?
Корпа ми е девојка да инсистира да се запознае со мене, и да сака да излегува со мене, а кога ке и кажам ај да идеме кај мене у двор дињче ке исечам да јадеме, она вика мора за брзо време да биде некаде братучетка и ја чека, или сабајле баба и ја чека, и ред други оправдања. Тоа мене ми личи на корпа.

Темава е на место ..јас мислам дека не секој маж прифаќа секс со секоја девојка... (ЈАСНО) ..еве конкретен пример јас ..имав неколку пати секс со една девојка (секс-френдс) па сега имам друга секс пријателка и некако оваја првава ми падна во фантазииве многу долу . Почесто се гледам со новата и секогаш кога ке правам со старата муаебет за секс или одлагам или барам некои безвзни причини ...ТОА СЕКАКО НЕ ЗНАЧИ ДЕКА СУМ ПЕДЕР:pos2::pos2: .. иначе не го бројам то за корпа едноставно .. Одлагање и Немање желба !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom