Колку мажите навистина сакаат паметни жени?

• Креатор на темата Креатор на темата Lilu23
  • Време на започнување Време на започнување
И ти и глупиот ќе си живеете среќно и весело до крајот на животот :pos::pos::pos:.
Да бе барем ќе плакнам очи секој ден док пиеме утринско кафе нема да морам да гуглам згодни момци :smeshko:ќе си ставам троа некој памук у ушиве да не мора да го слушам у случај да му текне да отвори уста :icon_lol:

Да бе барем ќе плакнам очи секој ден док пиеме утринско кафе нема да морам да гуглам згодни момци :smeshko:ќе си ставам троа некој памук у ушиве да не мора да го слушам у случај да му текне да отвори уста :icon_lol:
А коа ти ќе станеш стара баба а он ќе стане фрагилен старец ? Тогаш сеуште ќе биде врска поради сексот?:)

А коа ти ќе станеш стара баба а он ќе стане фрагилен старец ? Тогаш сеуште ќе биде врска поради сексот?:)
Тогаш мојот слух ќе биде значително ослабнат претпоставувам:icon_roll ќе му читам секоја вечер пред заспивање да му дојде памет малце:icon_lol:, а после тоа правец бутел ќе лежиме во темна комора, црви да ни шетаат ко низ чаршија по телата :vozbud: забегав со описов муабетов ми беше дека не гледам никаква корелација помеѓу физичката привлечност и добрината која што некој ја носи во себеси, мене најважно ми е дечкото да е пред се добар ама ако веќе бирам би одбрала добар и убав па ако сака и глуп ко коњ нека е не ми е гајле, а не би одбрала т.е би се лишила од партнер доколку биде лош и физички непривлечен па ако сака нека е на Бил гејтс син му или најинтелегентниот човек на светот, а не значи дека ако е грд ќе биде добар или ако е убав дека е лош, има многу грди луѓе што се лоши и обратно убавци кои што се добри:)

Реално гледано бидејќи атрибутот паметна е доста релативен и е дефиниран субјективно, јас мислам дека секој маж сака „паметна“ жена со која ќе биде компатибилен интелектуално односно ќе се надополнуваат еден со друг (и тука нема врска кој е попаметен) како личности и карактери.
И најбитно секоја маж сака жена која ќе го сака таков каков што е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom