Бебе магазин

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Abe kakov magazin pusti go golo boso na ulica ko ciganite da bide posle zdrav ko dren ni alergija ni bolest da go faka ... bebe magazin gluposti
И затоа циганите умираат на 40 години.Ако бебе магазинот е глупост тогаш се што е списание треба да го фрлиме у канта.
И уште нешто,тук таму на крајниот лист има крстозбор па зашто да не се реши и ОП еве ти нешто корисно:blaa:

за родители

сметам дека бебе магазин е интересен магазин за сите родители.. не е дека без автосвет луѓето не знаат што е автомобил, а не гледам никој да се буни за негово постоење. Кога сме кај родители, се отвори нов портал кој ги обработува темите за родителство и има доста интересни и корисни информации, па ако и вие сте родители, посетете го, можеби ќе ви биде интересен Кликни ме

Прееска видов реклама за "Бебе магазин" и ме натера да ја отворам темава.
Значи,во списанието има совети како да се грижиш за своето бебе,во лето,во есен,во зима...
Кое е вашето мислење за ваквите списанија?
Јас мислам дека се непотребни.
Нели секоја мајка ја водат мајчинските инстинктите и таа знае што е најдобро за нејзиното бебе?
Ок е неколку екстра совети,ама списанија за комплетна грижа на детете е премногу,боље добро обучувана бебиситерка отколку тоа.
Ne svakam kako mozes da kazes deka ova spisanie e nepotrebno?Samite sme svedoci kako se se menuva vo zivotot, pa taka i pravilata vo zivotot na novo peceni roditeli.Iskacaat sekoj den novi pravila za i okolu odgleduvanjeto na edno bebe,a se ona sto pisuva vo ova spisanie sigurno e i preku potrebno za mnogu mladi roditeli.Ne se site bas potkovani so znaenje vo vrska so odgleduvanjeto na deteto.Vo ova spisanie sigurno ima milion mali i vazni soveti za sekoj po nesto.Samo problemot e sto mora da se kupi so pari ,dodeka vo Germanija primer ovie spisanija se besplatni i iskacaat ednas mesecno i bas naogam deka se super.

Бебе магазин е 100% дсмо превод од некое англиско списание кое може да се најде на интерент бидејќи кај нас не се пишуаат оригинални статии. Така да совет кој знае англиски нека посурва и ќе заштеди малку пари за списанието.

И уште нешто никогаш не земајте нешто што ќе прочитате од такво списание здраво за готово. Сепак е најдобро за секој проблем или совет за бебето да се побара професионална помош.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom