Остави тие приказни брат, со овој состав ништо не може да не спаси. Единствено прекин на лигата или нејзино проширување, што никогаш не може да се оствари во нормални услови, ако нема најава од претходно...Mnogu me nerviras
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Остави тие приказни брат, со овој состав ништо не може да не спаси. Единствено прекин на лигата или нејзино проширување, што никогаш не може да се оствари во нормални услови, ако нема најава од претходно...Mnogu me nerviras
Прилично неповолен распоред имавме. Иако сме фаворити за испаѓање, сепак мислам дека уште е рано за да бидеме сигурни. Следното коло е клучно дали ѓорче ќе им ја шитнат на гипсарите. Мислам дека со нив, пелистер и борец можеме да се носиме. Не двојат нешто особено многу па да се откажеме однапред.Остави тие приказни брат, со овој состав ништо не може да не спаси. Единствено прекин на лигата или нејзино проширување, што никогаш не може да се оствари во нормални услови, ако нема најава од претходно...
Pa na omer od komiti pa do uprava site mu go lizat,pravi idol vi e vtora liga ne vi bega
Да не требало место првото А да стои О?![]()
Артим Шаќири преку одредена фирма сака да го спаси Вардар!?
Македонскиот фудбалски великан Вардар е на маргините. Се уште има финансиски проблеми, живее во матно, нема стабилна иднина, прволигашката егзистенција му е доведена под знак прашалник, а единствени кои се мобилизирани во овој момент се „Комитите“. Навивачката група на вардарци собра скоро три...www.gol.mk
Прилично неповолен распоред имавме. Иако сме фаворити за испаѓање, сепак мислам дека уште е рано за да бидеме сигурни. Следното коло е клучно дали ѓорче ќе им ја шитнат на гипсарите. Мислам дека со нив, пелистер и борец можеме да се носиме. Не двојат нешто особено многу па да се откажеме однапред.
За Шилегов и СДС никад нема да гласам, колку сакаат нека помагаат на Вардар. Видовме партиите колку помагаат, ради нив сме на ова дереџе.So ovoj sostav opstanok moze da se obezbedi samo ako uspeat da namestat nekoja utakmica so gjorce, rabotnicki, belasica i eventualno akademija/borec ako se nadvor od opasnata zona za ispaganje vo momentot koga ke igraat. Inace definitivno ke se macime za bodovi, imame ubedlivo najslab sostav vo liga. Srekja e sto godinava ima lokalni izbori, pa grad Skopje moze ke se zaangazira da namesti nekoja utakmica vo korist na Vardar so cel da opstane, a i da ne gubi politicki poeni/glasovi poradi eventualno ispagjanje na Vardar.
Ќе ја праиме и ние со 20 тима хахаЛигата или ќе биде прекината ради корона како лани или ќе биде проширена.Беласица закована на дното без никаква надеж за опстанок носи русин за тренер, чудно нели ?
Ќе ја праиме и ние со 20 тима хаха
Точно е ова. Засега е работата ,,где је печат''. Ама ако, сами сме си криви.Толку е од клубот, можно е и да не ја довршиме сезонава воопшто.
Според sport1.mk, старата управа не ги дава прчатите, по што нареднава утакмица ќе ја изгубиме службено. Ако имаме уште една неодиграна, не селат во општинска.
Двете партии марионети на ДУИ. Слога ќе биде шампион наредниве години, тоа е тоа. Не сакаат да си стават беља на глава и да го спречат Груби во идните планови.
Толку е од клубот, можно е и да не ја довршиме сезонава воопшто.
Според sport1.mk, старата управа не ги дава прчатите, по што нареднава утакмица ќе ја изгубиме службено. Ако имаме уште една неодиграна, не селат во општинска.
Двете партии марионети на ДУИ. Слога ќе биде шампион наредниве години, тоа е тоа. Не сакаат да си стават беља на глава и да го спречат Груби во идните планови.