Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Сепак не било така или во случајов ФФМ останува нем

skendija-soopstenie.jpg
По напишаното и Шкендија не е голем клуб. Голем клуб не бара смешни преместувања на натпревари.

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

Убава акција за голот.
Овој Којашевиќ како Депај е. Секогаш потег повеќе.

Пациенти албански :D
Којашевич ги утепа. Балотели одличен со Фелипе. Другите на ниво. Браво...

Да се знае чија Арена е Градски... Нема да им текне веќе да провоцираат за името, а и нема да им е по ќеиф да играат веќе тука.
Би ги издвоил Спировски(за мене број еден), Хуан и Дамир... Одбраната ми е стандардна па не би издвоил некого посебно.
Фала ти Вардаре за ова издание денес.

Вардар :pusigo: Шкендија

Инаку одлично издание и на Балотели денеска. Одлични додавања, тој ја почна исто акцијата за вториот гол после одземена топка на наша половина.
Целосна доминација на денешнава утакмица. Плус во одбрана со два изгубени бекови играме денеска. Брдаровски на 2-3 пати чиста топка загуби кога немаше никаква потреба да комплицира.

Abe ne zaebavajte so vakvi kondom klubcinja, so postonat edvaj 20 godini, sramota e i so pomalce od tri komada da si otidat od gradski.
Kiselite izbegaa na kraj ne se ni pozdravija, sea do cetvrtok i tuka ke se krijat na forumov.

Што Шкендија? o_O Сега тие што јадеа вафли дека Шкендија е многу подобра, посебен поздрав со песната. И освен тоа што играт со Гент за 4 дена, и пролив имале затоа слабо изиграа.

Samo steta so vakvite pobedi, mu go prodolzuvaat vekot na trenerot i na ovaa uprava.
Da bevme barem edno nivo pogore so strukturite na klubot, da nemvme vakvi alapaci, ke se setavme vo ligava.

Балотели јас го гледав во Струмица и тука беше најдобар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom