Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Забава со наши пари си тера.

Ама ќе има 100-150 навивачи на трибина, дојдени во своја режија, да му го покажат местото ;)
Секоја чест на дечките што отидоа иако требаше и јас да бидам дел поради некој причини не отидов симнувам капа и завидувам на убавата дружба, дечки се гледаме со Лозана

Класика за ордата комаџиска што е со козарот отидена.
Убаво пиша некои лик погоре да не не чудат луди и чудни резултати кога ќе почне првенство.

Буџет сличен на Рапид Букурешт имаат, највредниот играч им е повреден, во секој случај фаворити се.
Голем проблем на припремните натпревари игравме без главните играчи Сењор, Мато, Чимбембе (претставен како најдобро засилување) изигра само едно полувреме..
Наместо натпреварите да се искористеа за новите играчи да влезат во систем, ние игравме со Мишковски, Дурански, Пато, Цикарски ..
Не сум во тек со новите играчи, зошто на веб сајтот на Вардар ги нема , само Мато ??..сега видов, Segnor, ama Чимбембе не го гледам..

На тој буџет прв стопер да ти е Мишковски во Европа.. неам коментар, му подари безвезе пенал.
Овај Оласебикан копачка, еден пас не погоде.
Омерагиќ каков смешен играч, 0 осет за позиционирање, лево сметало.

не ја бива, хорор прво полувреме.... делуваме апла аматерски ... никаква игра

Не сум во тек со новите играчи, зошто на веб сајтот на Вардар ги нема , само Мато ??..сега видов, Segnor, ama Чимбембе не го гледам..
Официјално е потврден, зошто не игра не знам, само 1 полувреме изигра со Рапид Букурешт па го потпишаа.

Многу лошо прво полувреме. Овие набутани се 11 играчи во 30 метри простор, автобус пред гол, чекаат Вардар да влезе со 7-8 играчи на нивна половина и на грешка или украдена топка, со брза транзиција да направат контра и да дојдат до шанса за гол. Среќа што работата се заврши во првиот натпревар, па има простор за калкулирање и нефорсирање, инаку ова е мачење да се гледа. Едино пречката на Закариќ што вреди за коментар.

А што не спречува да играме во основната црвено црна комбинација многу ме интересира?

А што не спречува да играме во основната црвено црна комбинација многу ме интересира?
Нивниот црн дрес, домаќини се, имаат предност
П.С. Многу е важно да се добие овој натпревар за да се зголеми коефициентот за следната сезона, со цел да избегнеме повторно да бидеме неносители.
1752784180896.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom