Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
I ja pocnat navivanjeto so "Shkendija saka repete", po 18-ti pat :D... Neka im e sreka pesnata vo 19-tiot pat :D
Не е толку пати , иначе во таа песна никаде не се споменуваат Албанци ниту навреди кон Албанци .

Jas ne sum dojden ovde da provociram, tuku samo da ja spomnam vistinata.
Zarem ne e takva vistinata, 18 utakmici nemate pobeda protiv Shkendija a tie ve imaat pobedeno 10 pati na poslednite 18 utakmici.
Nurkate na dnoto od tabelata, a ubedlivo na prvite 3 pozicii se albanski klubovi.
Nemam nisto protiv Vardar. Sum navival za Vardar vo rakomet koga osvoija liga sampioni. Toa bese efektot na Sergej Samsonenko, covekot na zafrkancija dojde izvadi kesh i gi napravi shampioni.
Vardar e dzupski klub.

Zarem ne e takva vistinata, 18 utakmici nemate pobeda protiv Shkendija a tie ve imaat pobedeno 10 pati na poslednite 18 utakmici.
Nurkate na dnoto od tabelata, a ubedlivo na prvite 3 pozicii se albanski klubovi.
Nemam nisto protiv Vardar. Sum navival za Vardar vo rakomet koga osvoija liga sampioni. Toa bese efektot na Sergej Samsonenko, covekot na zafrkancija dojde izvadi kesh i gi napravi shampioni.
Vardar e dzupski klub.

eve uste eden sipak od pelagonija... isti kurac ste

Vardar e dzupski klub.
Дечко ти никогаш не си навивал за Вардар си навивал да ти пројде тикетот на кој си го играл Вардар.Скорот со искра е 26-22 во нивна полза што е достижно во една сезона.До 2018 и они не немаа тепано 6 години ,кој си ти да ти објаснувам иди кај нив во нивни фан клуб пуши им го,од тука одјеби.Гледај си ги брадата дурант и останати не си ти за тука.

Дечко ти никогаш не си навивал за Вардар си навивал да ти пројде тикетот на кој си го играл Вардар.Скорот со искра е 26-22 во нивна полза што е достижно во една сезона.До 2018 и они не немаа тепано 6 години ,кој си ти да ти објаснувам иди кај нив во нивни фан клуб пуши им го,од тука одјеби.Гледај си ги брадата дурант и останати не си ти за тука.

Nikogas ne sum navival za Vardar, samo vo rakomet imav simpatii sezonata koga Samsonenko dojde i gi napravi shampioni.
Ve mocaat sip tarite, ne sum jas kriv za toa. Mene bas mi e krivo sto e toa taka ne se raduvam na uspehot na sip tarite.
Ti si forumski zhigolo i komedijant

Nikogas ne sum navival za Vardar, samo vo rakomet imav simpatii sezonata koga Samsonenko dojde i gi napravi shampioni.
Ve mocaat sip tarite, ne sum jas kriv za toa. Mene bas mi e krivo sto e toa taka ne se raduvam na uspehot na sip tarite.
Ti si forumski zhigolo i komedijant
Во секој случај се ситиш на тоа што македонски клуб е победуван од албански доволно кажува каков тип на човек си нема потреба да се коментира со тебе повеќе.

"Јас не познавам друг народ кој повеќе страдал од предавствата на своите синови - изроди како македонскиот"
Ние сме Пиреј
Ние сме Вардар
Ние сме Македонија
Борбата продолжува ⚫

Vardar e dzupski klub.
После ова го сменив мислењето за тебе за 360'

Ај разбери ги луѓево, кога државата и македонштината ти е на најниско ниво од кога било, време кога македонецот е понижуван, угнетуван и газен, една група на луѓе се одважува и издигнува над се за својата тактовина и клуб, менувајќи ја перспективата за македонецот, како тип на луѓе што ќути и трпи се. Се појавуваат македонци наши браќа по крв и вера, но не и по фудбалската боја, коментирајќи глупости само да се намали вредноста на направеното. Најверојатно вистината боли, а тоа е дека секој сака да го направи тоа што Комити го прават, но не и секој има храброст да исчекори напред за промена.
Затоа не бидете од оние што својот народ го продале, и да не сме на иста страна на трибина и со исти бои, браќа сме по крив и вера, а тоа е пред се и над се.
За Македонија се работи.
Кога ќе сме горди македонци ќе бидеме и горди навивачи на своите клубови.
Кога сме сплотени и заедно, ние сме неуништливи!
Кај што тонеш ти извираш!
Секој град и село е Македонија!
⚫️

Има една која не ја поистоветуваме со Вардар, а таа е ,,Битола мој роден крај" :)))

Шала на страна, во моменти кога е направена ваква кореографија, која е комплицирана и која има 1000 шанси за неуспех, малце е чудно кои прашања те мачат, искрено..дури не знам ни како ти текна на ова. Песна како песна, патриотска е. По твоето, треба да се врзуваме за пеачот, а не за песната, што нема логика никаква.

Мене повеќе би ме мачеле минусите во групата, па би се осврнал на нив, на својот двор, ама ајде секој си размислува на свој начин.

А за песните, брат не сакам да отварам таква тема од почит кон Кенан, но свесен си ваљда дека цела ХИМНА, со се гаќи ви е украдена од хрватска песна направена за време на војната? Па дури и текстот не е сменет во голем дел...

Ама пак, ако видам јако корео ваше со таа песна, сигурно нема да ме мачи песната:))

Поздрав

Отворам форумот милијарда нотификации :busi: , значи ептен нешто ве тригнало :гик:
Ај како и да е не планирам да реплицирам на постој од тип од РекОт означени

Како и да е знаеме дека најголем дел од песните посебно во 90-ти па и сега се преработка , него ај уште ова и не замарам , баш ме интересира и слогани ЕденЖивотЕднаЉубов ова ви е инспирација

Отворам форумот милијарда нотификации :busi: , значи ептен нешто ве тригнало :гик:

Како и да е знаеме дека најголем дел од песните посебно во 90-ти па и сега се преработка , него ај уште ова и не замарам , баш ме интересира и слогани ЕденЖивотЕднаЉубов ова ви е инспирација

Ти беше пишано од моја страна сосем коректно, а ти ми враќаш на сето напишано со аргумент контра некој друг лик. Доволно говори тоа:)

Инаку, се слагам дека се голем дел преработка, само кога веќе бодеш без било каква поента и потреба...

И дај жити се, просветли ме за слоганот ,,Еден живот една љубов"..што тоа ние не знаеме?

Ти беше пишано од моја страна сосем коректно, а ти ми враќаш на сето напишано со аргумент контра некој друг лик. Доволно говори тоа:)

Инаку, се слагам дека се голем дел преработка, само кога веќе бодеш без било каква поента и потреба...

И дај жити се, просветли ме за слоганот ,,Еден живот една љубов"..што тоа ние не знаеме?
Батали различна перцепција на работите имаме ...поздрав

Види што пишал бе, од блам во блам влага. :pos:

Доаѓаш овде на форумов, ден после совршено издание на Комити, и се фаќаш за влакно во јајцето, чија била песната што е пеена на трибина. Тогаш Бисер Балкански да не сте помислиле да ја пуштите во Битола, затоа што е песна на Гоце. И после плачеш колку нотификации си имал, не тригернал. :popce:

Следно коло 31.03 слога Вардар
Пред некој месец имаше барање од Комити да се одобри нивно присуство но беше одбиено.Се надевам дека барем еднаш ќе имааме шанси како група да гостуваме во Чаир.Тоа ќе биде празник на фудбалот.
Но идат избори,а големи се шансите доколку има гостински навивачи да има инциденти,така да со сигурност пак ќе стават забрана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom