Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Другари здраво,сакам финански да помогнам во клубот преку купување реквизити од клубот или членски карти ако ви важи уште таа акција.Ако има некој поупатен нека ме контактира во порака.
За скопски Вардар :ајнапиво:

Има ли надеж некоја дека ќе играме на Градски во вториот дел од сезоната?

Screenshot_20240222_171258_Facebook.jpg

Еве моментално колку вредат нашите тимови според трансфер маркет, на Тиквеш најмалце вредат играчиве , веројатно ради продажбата на нивниот најдобар играч Ивановски(400.000 евра вреди) кој зимава отиде во Гостивар ..
Сега со новите засилувања кај нас горе доле тука сме со Силекс ,Брегалница , Воска и Ѓорче

ПРОДАЖБАТА НА ДРЕСОВИ ЗАПОЧНУВА!

На натпреварот во недела, ќе се продаваат првите 47 дресови, по симболична цена од 2299 денари за сите кои поседуваат членска карта, додека пак за сите останати цената ќе изнесува 2999 ден.

Дресовите ќе се продаваат исклучиво по принципот - прв дојден, прв услужен, а истите воедно се и почеток на големата акција за продажба на дресови.
FB_IMG_1708625978265.jpg

Утре играме на Арената?
Во Маџари се игра од 14 часот , според кладилнициве и квотиве Вардар е мал фаворит 1.95 гледам во Спорт Лајф

Очекувам утре добра бројка на трибини и победа во овој битен меч ...

Screenshot_20240224_180118_Flashscore.jpg

Според резултати играме на Арената, затоа прашав.
Не битно, идеме кај и да се игра!

Не знам за вас ама тешко ќе се спие вечер. Кошмари дека каснам на утакмица се загарантирани при ваква возбуда :vozbud:
Еуфорија како на гробишта, не заебавај :D

Еуфорија како на гробишта, не заебавај :D
Колку те мразам значи со песимизмов. Утре копот ќе биде полн, ќе летаме по терен. И да умрам кур ме боли, само победиииииии :pijani:

Колку те мразам значи со песимизмов. Утре копот ќе биде полн, ќе летаме по терен. И да умрам кур ме боли, само победиииииии :pijani:
Јас не можам да сфатам како може некој да е расположен кога во трето коло губиме титула во ракомет. Толку е, ќе се расположам наредна сезона :D
Ќе тепаме фудбал, депресијата ќе остане додека играме на таа нива во Маџари на смак света :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom