Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Коњаникот Сабја сто посто те следат од Вардар како да ги местат формацииве. :D Инаку точен резултат од мене 1:3 за Вардар, без заебанции. :D

Колку Комити ќе отпатуваат ? Која бројка ја очекувате ? :)

Па ако сте 250-300 души е топ,со оглед на тоа дека цената е 25 евра:D

Идам и јас,250 души се пребројани вечерва таа е бројката и неколку души со коли.Ке биде фешти по пат ке заглавиме највеке на Романска граница,минатиот пат на ракомет од пети до глава не тресеа скоро 2 саати сите по ред и кучиња имаше дури :pos: и пак им внесовме 5 пакети пиво и 20 кила ракија.И да се надеваме на поволен резултат,или ако изгубат само нека не ги направат мајмуни да изгубат со голем резултат.

браво момци 250 души е премија бројка имајте леп провод и повод за славење :D

Среќен пат дечки и да се вратите со добар резултат, па да грми Филип 2 :). Криво ми е што неможам и ја да дојдам али тоа е. :)
И да, гледајте да го вратите RedBlack да не се заљуби у некоја грофица таму, па да сака да остане :D

Му најдов јас грофица како за него, само он не знае, али затоа знае Екипа Кајгана :pos::pos::pos:
Како витез ќе биде :pos: знаат овие за што зборам :icon_mrgr:

Ќе пукнам од мука што неможам да дојдам.Убаво да си поминете .

Среќен пат дечки и да се вратите со добар резултат, па да грми Филип 2 :). Криво ми е што неможам и ја да дојдам али тоа е. :)
И да, гледајте да го вратите RedBlack да не се заљуби у некоја грофица таму, па да сака да остане :D

Си најде он веќе, не иде он така на слепо, па да сотане со празни раце, прво се обезбедува да биде сигруен па после трга, е сеа има дгооврено мајка и ќерка да го чекаат, навивачки на Динамо Букурешт. Ама вчера нешто ми кажа му откажала мајката, па само ќерката ќе го пречекала :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom