Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо е смешно не знам, кој и да начека кого било губат сите страни.kjerkata nema li da go nacheka drugiot ili svekrvata?![]()
Ne se pali kako mlad majmun be klapco, nebiva zenati ja ebe, ili ti ja klecnal nekoj tvojata pa kompleksi lecis ovde. Evnuh e maz i sho misli deka od kurva domakinka ke napravi.
Може како шо кажа Зипертакс погоре, да се самоубие.
Знам и таков пример ама премногу го сакав и почитував мојот покоен комшија за да споделувам. ЗЛАТО дете, се рокна за една шо се искурва. Цела фамилија ја зацрни.
Da ne e toj, drug ke bide. Ednas kurva, sekogas kurva.
Кај глуп, па и неписмен.Evnuh e maz i sho misli deka od kurva domakinka ke napravi.
Ништо нема да биди тој бележан, се знај кој е тука етикетиран, мада шо во последно тие таквите најповеќе се изнауживаа во животот.Клецајте се дур сте млади, ама кога ќе дојди денот за наплата немој плачки тогаш. Пред некој месец баш во Битола така сопруг се самоуби одкако ги начека сопругата со швалерот.
П.С Иако мислиш дека не си женет па немаш галје за понатаму, ништо не останало тајна, па ни ова вашето ќе остане. Таа ќе биде бележана како прељубница и курва а ти момче младо зелено ќе бидиш бележан како бабо-ебач. После ти ќе си имаш мака да најдиш пристојна мома во твојот ранг на години за женење, како од краста ќе бегаат од тебе.
Лелеееееееееееееееееее брат драмиве.Реално Владе, дај брат не дупи работа. Можи така?
Ќекра и ако ги начека, шо ќе научи од мајка и дека курва треба да стани?
Трауми се чоек тие за цел живот. Не е ова плукни залепи, се ебеле чудо големо.
Син и? Шо би било и од него да ги начека?
Ете и да немат деца, свекрвата да ги начека ако му кажи на синот и е улајот слаб на нерви ќе дојди ќе ја реши или неа или него, а можи и двата и шо напрајвме на крајот?
И зошто?
За некој евнух пичка со очи шо нема видено во животот.
Се знај како се прат вакви работи, испеглај ја еднаш два пати клоците во газот, нека ја дума некој друг.
Му се заарни на братот, па уште овде од вториот јузер совети бара.
Не знам кој е, можи некој со кој си го имам муабето до вчера ама да знам дека ваков е приватно убо шо не би бил до мене да му го затворам едното око, ако не и двете.
Можи поубо ќе ја согледа ситуацијата тогаш.
Еден ајван така си го зацрни бракот. Глупиот кај шо го вади лебот го извади курот и пријатно, го разбраа.
Се вработија со идењето на сдс еден куп и пикнаа една калаштура на државно БТ, 2 недели не поминаа му седна вскут на овој.
Наместо да ја истреси уште еднаш два пати, овај си продолжи... па ајде драми, па му се караше таа на работа, му се миреше - пред колеги, пред странки. Шпанска серија.
Го научи жена му, го разведи.
Со 2 деца.
После вади муабети абе знајте жената ми курва беше, та порано мене еднаш така и сега моравме да се остајме.
Мочко.
Пушти ги такви за на мочање не можи да си го најди, жени ќе ебале.
То иронијата можи од гла да ти се удри.
1. Еве да речиме нема Господ, некој е религиозен некој е атеист и тоа е во ред.
2. Карма биди сигурен дека има и кармата е курва. Тоа да си го запамтиш, кога-тогаш ќе ти се удрат некои работи од глава во животот.
Може како шо кажа Зипертакс погоре, да се самоубие.
Знам и таков пример ама премногу го сакав и почитував мојот покоен комшија за да споделувам. ЗЛАТО дете, се рокна за една шо се искурва. Цела фамилија ја зацрни.
- Може децата да му се самоубијат на оваа шо ги шири нозете.
- Може да им остави трајни последици и во животот по некоја причина (како шо обично бидува кај децата) да се обвинуваат за настанот самите себе и психички последици да си сносат со истото и да ги носат до гроб.
- Може да се врати овај од странција и да ги изрока па да гние по затвори оти некој не можел впантолони да си го држи.
- Можи овој ебачот, пардон, евнухот де да и направи дете. После ќе абортира или ќе го лажи мажот дека од него е? Како ќе расти после тоа дете? Чие ќе е?
Сакано ќе е или „мајката“ ќе го кошка?
Пунтер убаво кажа погоре, маж си... еби брат ама биди спремен цехот да го платиш, а овај погоре ниту е маж ниту пак ебал според напишаното.
Недораснато детиште што ќе зацрни најмалку една фамилија, ако не и две.
Абе дај смени тампон, не е темата дали тебе ти се свиѓа или не.Шо е смешно не знам, кој и да начека кого било губат сите страни.
Пак бе кукле?
Абе оти вака прајте?
Не мора 6-ти јузер да отвораш за да реплицираш, реплицирај ми од твојот та чунки наши сме, тука сме со години. Барем да знам кој си прави проекции дека вака ми било или така приватно.
Мене ми е супер, а тебе ако ти е полесно или ако те влажни меѓу нозе - бери ми го гајлето. Слободно.
Ова е причината зошто вака реагирам:
Пошто од вакви мажиња и изреки си патиме:
Некој мочко шо на 31 година прв пат дупи мажена, па уште му се заарнило на гревот и иди да се консултира следниот пат дали да се кријат во шупата или во купатилото.
Ко деца од 13 години.
Притоа, не мислејќи на сите последици кои можи да испаднат од то шо некоја слива те врти околу малото прсте.
Греота.
ЕДИТ:
Кај глуп, па и неписмен.![]()
Јебига, секој поинаку си доживува ситуација, некој ја доживеал па реагира бурно, некој се става на место на мажот правда бара, на некој му е криво зошто тој немал секс 10 години или никогаш, некој е тука само за сеир, само батали аутисти и такви глупости.Абе дај смени тампон, не е темата дали тебе ти се свиѓа или не.
Овој арно му прави, па уште и ако се дознае, ќе и ја удри клоцата ако е маж, не да го влече за нос. Подобро сега отколку со деца. Ама аутисти како тебе ќе млатат празна слама по форуми
Од друга страна, шо си сеел, тоа ќе жнееш. Не ти е крив никој шо ти ја хефтаат жена ти. Она е у брак, не ебачот.
@Sukbob, клецај си и ќути си.
Не знам за сите тука до еден, ама за мене можам да кажам дека никогаш немам изневерено. Ме имаат изневерено, во врска која и онака беше пред распаѓање, па тоа само придонесе да биде полесно ставањето крај на истата. Имам и другарки кои изневерувале и изневеруваат, и секогаш отворено сум им кажувала дека е погрешно тоа и дека не е коректно према тие што ги имаат дома. Ако нешто ти недостасува во врската/бракот, седни разговарај, прво реши го проблемот, па ако не ти чини секогаш имаш опција да ставиш крај на истата/истиот па после тоа ако сакаш и со десет души сексај се. Само не ми е јасно како спијат таквите одоби навечер и дали ги гризе совеста или не.Izneveruvanjeto e losa rabota, a sepak se kladam deka site tuka do eden imaat barem ednas iznevereno vo zivotot.
Likot, realno nema nikakva vina niti krivica, kaj zenata e kabaetot. Vekje ako krivite nekoj, taa e taa. Ako ne bil toj, ke bil nekoj drug, tret, ke se najdese nekoj vekje ako nejze i mrda opavceto. Ili ke odime so tezata deka ako nikoj ne i se nafatil da ja perdasi, uste ke mu bila verna na mazot. I site srekni i veseli. Ne odi toa bas taka.
Мој другар го бркаа низ Скопје со коли пошто му ја ебеше сопругата на еден дечко што отишол да печали во Германија.Eve vaka... vo mojata familija fativme takva na lice mesto, i znam uste nekolku familii od koga ke se fati takva koi se posledicite
1 za svalerot prodolzuva zivotot, obicno nema posledici golemi ipak moze da se desi konflikt, boks, los glas deka si rasturil brak, odprilika toa e sea sto se desava u familija
2. Ako e familija bez nekoi poroci, se rusi blagosostojbata do daska, lugeto moze da se razocaraat, doaga razvod, ako covekot ja sakal, ke mu pritreba vreme da ja zaboravi, ke pie ke kocka...ipak e jak udar, kaj mene posle 8 godini starite uste ziveat vo toj son deka vo familijata nemalo razvod...ali treba da svatat deka zivotot odi ponatamu
3. Za decata deteto ili sto osranuva od toj brak... vo sekoa od ovie familii moze da napisam 5 od 7 horor scenarija... da dae Gospod da ne se desi vo niedna vasa bliska familija....dete sto ke bide kako kufer 3 dena vamu 2 dena tamu.. kaj majkata edno vospitanje kaj babata drugo, se toa doaga katastrofa za negoviot razvitok... jas toa go gledam kaj site ovie deca... toa e najlosoto scenario... sto drolja moze da napravi
Знајш дека години наназад те сметам за кул лик и затоа нема да те земам тебе за пример ама имам една молба:Лелеееееееееееееееееее брат драмиве.![]()
Начекал овој пиче за дупење, го стаивте на бесилка ни крив ни дужен, требало да размисли што би било кад би било, еве сеа одма, ниту еден маж на светов коа ќе начека зицер за ебење.
Тој што требало да мисли на сценаријава е таа домаќинката а не овој.
Пичка - е карактерна особина повеќе отколку што е полов орган.Абе дај смени тампон, не е темата дали тебе ти се свиѓа или не.
Овој арно му прави, па уште и ако се дознае, ќе и ја удри клоцата ако е маж, не да го влече за нос. Подобро сега отколку со деца. Ама аутисти како тебе ќе млатат празна слама по форуми
Од друга страна, шо си сеел, тоа ќе жнееш. Не ти е крив никој шо ти ја хефтаат жена ти. Она е у брак, не ебачот.
@Sukbob, клецај си и ќути си.
Те чеша газето, така?Јебига, секој поинаку си доживува ситуација, некој ја доживеал па реагира бурно, некој се става на место на мажот правда бара, на некој му е криво зошто тој немал секс 10 години или никогаш, некој е тука само за сеир, само батали аутисти и такви глупости.
Ама не брат, ТОЈ е ЕБАЧИШТЕТО, ти текнува?3. Za decata deteto ili sto osranuva od toj brak... vo sekoa od ovie familii moze da napisam 5 od 7 horor scenarija... da dae Gospod da ne se desi vo niedna vasa bliska familija....dete sto ke bide kako kufer 3 dena vamu 2 dena tamu.. kaj majkata edno vospitanje kaj babata drugo, se toa doaga katastrofa za negoviot razvitok... jas toa go gledam kaj site ovie deca... toa e najlosoto scenario... sto drolja moze da napravi