Кога жените би зборувале колку мажите...

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Па мора да се дрнда кога на маживе не им текнува нешто паметно да кажат.:pos2:

Ja mislam deka ako zborime i nie kolku mazite azbukata ima cel svet da ja zaboravi u rok od dva saati :pos2:

...abe vishe melete ko prazni vodenici, nego sto zborite ama aj neka vi bide, toa pravo e zagarantirano nasekade so ustav...:pos2:

...abe vishe melete ko prazni vodenici, nego sto zborite ama aj neka vi bide, toa pravo e zagarantirano nasekade so ustav...:pos2:
Боље тоа него да ќутиме ко мулиња.:)

И не бегај од темата, туку кажи ми што би се подобрило ако сме поќутливи или не филозофирај многу многу.:)

...enjoy the silence.... :)

Добри се жените, сега и какви се....поарно да зборуваат, него сите заедно да климаме со глава...:)

Ако се оствари ова погоре... Мажите ке бидат раат. Нема кој да не оптеретува со досадни и банални прашања...
А еј замислете може ние ке почниме да зборуваме колку жените? Па ке сватите што сме сакале да кажеме.

Боље тоа него да ќутиме ко мулиња.:)

И не бегај од темата, туку кажи ми што би се подобрило ако сме поќутливи или не филозофирај многу многу.:)

...pa vidi vaka sea komshike najsimpatichna,:wink: bi se podobrilo u smisla na toa da ne e dobro da se ide u krajnost, ni da se pljampa mnogu ni da se kuti ko utnat...sekako jas lichno gi cenam lugeto sto koa kazuvaat neshto kazuvaat koncizno i na mesto, ima takvi luge, sekoj zbor sekoj muabet im je tochno u sekunda smislen i na mesto, taka da ke te ostaat bez komentar i ke te voodushevat od start...inache nemam nishto protiv da se zbori ima i momenti koa ke ti se otkachi neshto u glaa i se kikotish ko lud i sborish svashta...sekogash ima za se mesto i vreme, epa taka mislam ja...ooooh i ushte nesto da dodadam...nemoj da mi ja uskratuvash slobodata na pishuenje po forum so opomeni, zasto bez slobodata(filozofijata) moja jas sum nikoj porazlichen od drugite...:smir:

...enjoy the silence.... :)

Добри се жените, сега и какви се....поарно да зборуваат, него сите заедно да климаме со глава...:)
Да, така некој мора да биде позборлив. Во мојот случај машките се позборлести, јас сум резервираната. btw многу ми е смешна сликата на двајца кои климаат со глава и не зборуваат ништо.:icon_lol:

Да, така некој мора да биде позборлив. Во мојот случај машките се позборлести, јас сум резервираната. btw многу ми е смешна сликата на двајца кои климаат со глава и не зборуваат ништо.:icon_lol:

...e ima i toa se deshava, fatalna privlechnost e toa...vleguesh u gizva i se segleate od prva bendisuenje, pogledot kazue sve, nemozesh da go trgnesh pogledot ni taa nemoze da go trgne..se deshava magija...posle pola pivo...ja nosish so pogled i nasmevka kon izleznata vrata...taa te sledi...pozadi tebe ide kako da si i stail neshto u pijalokot...skoz izgubena...ja vodish do kolata na parking...se nasmevnuvash slatko onaka bez zbor da kazesh i i otvarash vrata da vleze...iiiiiiiiii...hahahaaaaa...posle toa se vrakash u guzvata i se gleash ochi u ochi i se smeesh ko lud ...mozno e mozno e mada e vishe ko prikaska ova...:baeh:

Ако жените престанат да ломотат-ќе се намали криминалот, ќе ја снема сидата,сите ќе бидеме среќни, ќе умре турбофолкот.
Општо кажано сето зло од планетева ќе исчезне.:vozbud:

Koga zenite bi zboruvale pomalku bi imalo pomalku srcevi udari!:wink:

Koga zenite bi zboruvale pomalku bi imalo pomalku srcevi udari!:wink:

...sad but true...:pos2::pos2::pos2:

...majku mu neznam dali e bolje da si gluv, ili da ziveesh so nekoja sto "mele" 300 na saat...:tv::baeh:

PS. hmmmmmm...ja stvarno ne sum chul za nekoj gluv da go mavnalo srce...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom