Па едини квалитетен би рекол им беше Сајнц, ама ликот не е будала да вози за тим кај што знае унапред дека е у поддредена ситуацијаBREAKING F1 NEWS: Red Bull has decided AGAINST replacing Sergio Perez during the summer break ❌
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па едини квалитетен би рекол им беше Сајнц, ама ликот не е будала да вози за тим кај што знае унапред дека е у поддредена ситуацијаBREAKING F1 NEWS: Red Bull has decided AGAINST replacing Sergio Perez during the summer break ❌
И Ферари ќе чека до 2040.Низ светските медиуми се прошири веста дека Њуи наводно потпишал за АстонМартин за 100000 евра годишна плата само имал обврска према РедБул да не објавува званично до септември
Изгледа Алонсо ке се добери конечно до конкурентен болид
Да не чекаат внукот да пораснеИ Ферари ќе чека до 2040.Таман на синот на кими да му дојде време да порасне да наследи последна титула.
![]()
Убодеа Мекларен со апгрејдите, на старт од сезона не беше вака. Да не направеа некои пацерски грешки ко во Англија и Унгарија, и помала ќе беше разликата со Макс.Доминацијата на Ред Бул мислам дека официјално е завршена. 6 трки, само една победа е повеќе од јасно. Откако стана јавно ова со Њуи, мислам дека почнаа надоле да одат, може е коинциденција ама имам чувство дека веќе не работи воопшто на болидот. Енивеј, ќе биде интересно ако е вака до крај на сезона, може ќе гледаме реприза од Абу Даби 2021.
Колку и да паѓа Ред Бул очигледно е дека Макс и оваа сезона ќе ја освои титулата.Мислам дека Њуи беше свесен дека РБ нема да го држи нивото и му ја кидна. Само што перформансот почна да паѓа му ја збриша. Овој болид за оваа сезона му е тотален промашај. Затоа и го тестираа тој од 2022 да научат каде згрешиле.