Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
тамам за гроздоберот

Мафијо,утре кој ќе оде на Ана Николиќ? Главна тема е у градот,сите само неа а лафат,утре на базенот загарантирана забава :pos::pos:

Абе добро е шо а најавиа порано, барем одамна знам кај нема да одам виа Петок :)

@IBIZA SOUND си бил ти,мамаму да а ебам :D Иначе главна слика цел фб шо а има турено по 3 пати од синоќа :vozbud::vozbud::drk::drk:(иронија)
е
10609472_759660037425158_400258727832226799_n.jpg

@Near ne,ne sum bil
gledav po fb deka mnogu narod imalo,a i gradot bese sinokja pust,na sankot nemase ziv covek recisi :D
poarno otepame ama na srpsko i ostalo sranje ne odam :D a inaku slikava od sinokja e,oti gledam sekoj covek po fb ja stava :D

и после оти постоеле вакви квази пеачки...

оти постоат морони шо дават по 200 денара да видат газе....

шанкот бееше очај си заминав одма,стрит исто.

на шанкот се очекуе српски дџ наскоро :) е тогаш да се покажат клаберите прави ако ги има уопште :facepalm: :icon_lol:

и после оти постоеле вакви квази пеачки...

оти постоат морони шо дават по 200 денара да видат газе....

шанкот бееше очај си заминав одма,стрит исто.

на шанкот се очекуе српски дџ наскоро :) е тогаш да се покажат клаберите прави ако ги има уопште :facepalm: :icon_lol:
Стрит ебан човек немаше шо се вика, а на шанкот се собра убав народ добро беше само Славе заеба работа нешто со сетовите. :icon_lol:

Ѓабе е сите се тмурни многу лоша енергија нема забава....а уште долго ќе а нема кај нас.

Повеќе одам да си послушам музика ако има добар дџ ма да ретко кој исфрла енергични сетови каа шо доликуе:)

Ѓабе е сите се тмурни многу лоша енергија нема забава....а уште долго ќе а нема кај нас.

Повеќе одам да си послушам музика ако има добар дџ ма да ретко кој исфрла енергични сетови каа шо доликуе:)
Па како да донесат добар DJ, кога за него нема никој да плате карта. Мнозинството шо бара тоа носат, а за жал кај нас мнозинството сака турбо фолк и гол газ.

nesto nano probue da naprave,ama ne e toa toa
se saka nesto dobra zurka na otvoreno,barem sega za grozdoberot da ja ima,iako nema sansi :D

nesto nano probue da naprave,ama ne e toa toa
se saka nesto dobra zurka na otvoreno,barem sega za grozdoberot da ja ima,iako nema sansi :D

Спомна дека у преговори да не бил со dejan milicevic од србија.....

не е до него он се труде пак да донесе некој кога влеваш се осеќа бедна атмосвера не личе на дискотека туку тиа од рома станале да си го доправат муабетот на шанкот.....

Незнам дали го знајш борче панов од штип дечкото растури кога беше пред 3-4 недели мислам ама ѓабе е сите навалени на масичките разочарани од животот :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom