Најчудно и најинтересно додворување

• Креатор на темата Креатор на темата ^BaRbIkA^
  • Време на започнување Време на започнување
ова го имам прочитано некаде...
дечково и вика: “еј дали знаеш да рачунаш?“
а девојката му вика “да, зошто“
дечкото“ епа рачунај дека си моја вечерва“:))

Е мене да ви кажам што ми се случи месец дена пред да завршам со средново. Имавме блок часеви и првиов час мине и останавме неколку души во училница не ни се излегуваше и професоркава не заклучи. Јас одам седнувам на столот на катедрата, а девојчево кое порано ми се свиѓаше и тогаш бевме добри другари, она иде и седнува на катедрата и ми вика оти не ми кажа дека сум ти се свиѓала, а јас викам па знаев дека ќе ми мавнеше, а од каде беше сигурен дека ќе те одбиев што ако не беше такаи почнува со раката да ја фаќа ногата и да ја движи нагоре и ми вика сакаш да правиме вакво нешто јас и викам ќе размислиме но сега престани оти може некој да забележи а и да влезе професорката, она вика воа ме возбудува и во тој момент ако не сторев нешто ќе не можев да се контролирам и морав да и ја тргнам раката и да станам од столот. После некое време не зборувавме за тоа, но една недела потоа она почна пак да вели што ќе било ако не сум станел и јас тогаш сакаш да знаеш што ќе беше ако не станев, дојди вечер кај мене моите се на работа и ќе имаме цела вечер за да дознаеме што ќе станело. Понатаму ако почнам да кажувам мислам дека ќе навлезам во друга тема.

А глејте ја тактикава на пуштање ( од девојче ама !!!! ) ... и до ден денес си се смеам ко ќе ми текни :))))))))
Бевме седмо одделение мислам, и девојчево седеше пред мене една клупа... Јас знаев дека ме бендисува веќе некое време, ама си се праев на тошо, да видам шо ќе прај ... :) И понекогаш, ко ќе сакаше да се сврти накај мене, да ме види само, од шо не и текнуваше шо муабет да ми сврзи, ќе ми речеше: Еј, да пукни :) ( демек она на англиски: give me five :) ) , и ќе си се свртеше напред пак .... :))))))))))))

Втора вечер- Нова Година... Влеговме по случајност во еден кафиќ кај што пуштаа добра музика, испадна дека е приватна забава и дека внатре луѓево значително помлади од нас но важно беше весело.
Играм јас со другаркиве, кога ми идат две девојчиња и ми викаат „Девојко си за мување?“ :pos: И ја онака со насмевка чудно ги погледнувам и во следниот момент следува- „Дечкото што е потпрен на ѕидот прашува...“ И јас фино лепо им кажувам дека не сум за мување и откако заминаа се згазив од смеење, си викам што е ова некоја нова скопска шема :pos:

До крајот на вечерта уште двапати ми дојдоа така девојчиња- требаше да им речам „Ајде... Каде?... Одма?.. Со двете? :pos2:

Си седевме цел ден сами девојки на плажа бевме и поминуваат 5-6 машки и не узминуваат. И викам на другарками: Леле срце првпат некој симпатичен на плажа гледам и тој некој најде да ме узмине. После 5 мин се враќаат и седнуваат баш до нас.Без многу комуникација меѓу нас помина цел ден.. Тргнаа да си одат а на фраеров му подтекна дека неможе да му ја кидне без да ми направи муабет
и дојде до мене и ми го грабна сладоледот од рака и ми вели: Кажете ми како си помина најубавата девојка денес на плажа? а другарму застанат зад него и се прави дека снима. Си попраивме муабет, а другарите му заминаа, трчаше по нив и го повторуваше неговиот број. Го снема па после неколку минути се врати и ми побара број. Го запиша бројот и кидна кај другарите. После тоа секој ден на плажа, по дискотеки, по дворови :) Али сепак нишо не се случи...Се задруживме со дечињата и другата година здравје боже одиме на одмор заедно
:pipi:

3 начина

1.
тој : шо мислиш згоден сум ?
таа: не
тој : супер сакаш да се фатиме ?

2.

тој : слушај јас те сакам ти ме неќеш ај дојди кај мене дома на шампањско и Bary White музика ?
таа: ??????

3 .

тој : те гледам јас
оно замислена
шо си таква ма
ај до колата
да ти баам јас
и после у кревет да те клаам ја ..

За додворување незнам ама за одбијање знам : Ти си многу убава и слатка , ама ја сум шекераш :pos2: или Кога те гледам од далеку си убава ама уствари многу си далеку од убава :pos2::pos2::pos2:

Zapoznavam edna zenska vo eden kafic i nekako ja izvadiv da setame niz park so cel da i se pustam. Setame i odednas zastamuvam i bez nikakvi zborovi i se pustasm i taaa veli: "Jas ne sum takva zenska" (kao demek prv pat me glede nesaka odma da se smuva i sl.) I jas i vikam (neznam od kade mi dojde) "E jas bash takvi sakam" I taa vide nevide posle 5 min. ona mi se pusti :)

Ima i uste edna mnogu dobra sto ja imam nauceno od edna zenska so maubat mi napravi. Bese prvo so drugar mi a posle so mene i so cel da ne do znae nikoj mi vika "Jas na tebe nogo te sakam, a ako me sakas ti na mene na nikoj ne kazuvi" :)

За тоа сум се смеела многу.. Заврршив со работа и го чекав колегата да заврши за да си одиме и ми иде еден и ми вика може да се запознаеме .. викам може.. се запознавме и неговото фторо прашањер беше имаш ли дечко? И ја викам Не.. и тој ми вели Епа ај од вај вечер сакаш ли да имаш ххехех..и викам ај оди прошети...

Колку си сладок ќе те јадам за десерт :pos:
Посладок од мене нема :pos: :pos:

Тој: Спиеш на стомак?
Таа: Не.
Тој: Може јас? :)

Хаха, добри идеи ми дадовте. Ќе испробам некој рецепт и ќе видиме.

Иначе да се вратам на темата ..... До сеа не сум бил сведок на некое интересно додворување, али знам другарот и вика на едно девојче ..

Тој: Ја гледаш ружата
Таа: Ја гледам
Тој: Знам и јас ја гледам, убава е како што ќе биде убава нашата љубов.

:pos::pos::pos::pos::pos:

Во втора средно една постара девојка, бевме на некаква веселба искочивме надвор и разговараме.
После 5 мин. ми вика, слушај Ивица јас утре идам за белград затоа ај да се смуваме и да не си играме играчки:)

А ја везе немав дека ради тоа беше цело време фина и комуникативна...девојчиња:costumed4

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom