Најчудно и најинтересно додворување

• Креатор на темата Креатор на темата ^BaRbIkA^
  • Време на започнување Време на започнување
И приоѓаш на девојка и и велиш ... дали може да ми дадеш број од другаркати, а таа ... а зошто ти е, да ја прашам дали може ... епа за да ми даде твој тел. број ...:)

“Ко те видов помислив дека ангел слетал на шанкот... најубава си во цело Топлочани!“
“Да не знаеш каде се продаваат екстра големи кондоми?“

Бевме излезени со другарка ми, а во тоа време еден нејзин познаник секогаш седнуваше на нашата маса каде и да излеземе. Ми се пушташе момчето одоколу али онака срамежливо. Ургираше преку другарка ми, ама ништо, мене не ме привлекуваше воопшто. И седиме ние така на маса и он ми вика чекај да ти покажам нешто. Го вади мобилниот телефон, бара нешто во него и ми го врти на кај мене и ми покажува слика, а на нејзи напишано: Како ќе реагираш ако ти кажам дека те сакам? И јас се направив на тошо, се насмевнав и му реков - кул сликица. После тоа типот никогаш не ми прозборе.

Реакцијата на девојката по овие зборови:
Look_Deep_Into_My_Eyes_by_Symphonic_Agent.jpg

Гледам која е во фаза на играње и се приклучувам скришно и 2-3 мин играме ако прифати после правам муабет ако не идеме на друга.Но најчесто ги фаќам за лева рака и ги собирам со мене,ако ми рече не си го продолжувам филмот дур не ме бутне и тогаш го разбирам сериозно дека не е расположена.

Зошто за левата рака?

Зашто со таа рака се поканува девојката на танц.Тоа е вашата десна рака зашто од моја страна е лева :).

Вчера си влегувам во студентски глеам две девојчиња, едната веќе некое време ја загледнувам и влегувам во зграда, кога другарка и вика ,,Дечко дојди, другарка ми сака да ти подари ружа'' :vozbud:

Mислев шега е кога се завртив оваа држеше жолти ружи во рака. :icon_lol: Најчудно упознавање за мене.

Порано бев многу романтичен,и секогаш кога сакав да останам впечаток на некоја девојка и велев:Единствено што твоите очи не ми го кажаа е твоето име.Сега више нема романтика и идам на девојка на шанк и ја заебавам,целовреме ја смеам.Наинтересно ми беше кога,еден другар ја направи мојата финта.Зема отиде на шанк,и рече девојче може да те почастам една пијачка.Ја фати за рака,и рекол верувај во мене и ја однел во ВЦ.И рекол па нели сакаше пијачка еве ти пијачка вода.Ем освежува ем бесплатна.И еве сега се дечко и девојка.Исто така идам на журка,се запознавам со една девојка и она ми се прави неосвоилива кој знае која девојка сум јас.Татина маза била разгалена.И велам ти не можеш да си играш со мене.Ова ми вели што ти е на тебе..И велиш ти девојче не може со мене да играш!Она ќе изреагира нешто што ти е на тебе филмот.Ти ќе и речеш епа знам дека сите машки паѓаат на јас сум убава и можам сите машки овде да ги имам.Пауза.Но сепак јас гледам една страна од тебе која ниедно машко овде не ја видел и не ја запознал во тебе.Може си ладна однадвор,но внатре си слатка и неодолива како мало девојче.Ова ке ја стопи било која девојка што се прави недостаплива или недопирлива.Гарантирам.Пробано и докажано:)

Аууу брат па ти си живи патетики бе

#edit
Колку повеќе читам постови од тебе толку повеќе сакам да се самоубијам.
Во кој свет живееш хелооу ? Фифи и малите цветчичи ? Госип Грл ? Па уште си направил јутуб канал и даваш љубовни совети.

#edit2
Еве баш идам сеа со една покварена, и нешо глеам по муабетиве нешо кревет, нешо секс, нешо ми врти ваму таму… а бе не пијам ја нафта бе. Знаеш шо и праам? Четири месеца ја шетам, ја частам, и не ја пипам. Маста и ја извадив

Аууу брат па ти си живи патетики бе

#edit
Колку повеќе читам постови од тебе толку повеќе сакам да се самоубијам.
Во кој свет живееш хелооу ? Фифи и малите цветчичи ? Госип Грл ? Па уште си направил јутуб канал и даваш љубовни совети.

#edit2
Еве баш идам сеа со една покварена, и нешо глеам по муабетиве нешо кревет, нешо секс, нешо ми врти ваму таму… а бе не пијам ја нафта бе. Знаеш шо и праам? Четири месеца ја шетам, ја частам, и не ја пипам. Маста и ја извадив

Коњаникот Сабја

Има шанси?

маче ти си право злато
зашто бидејки сум убава
не затоа што имаш жути заби хихихи:D

Hahahahahahaha :-D

Ne mi teknue nekoe kreativno onaka...
Ima obicni, se smeska, se smeskam, se smeskame, si doagja ili mu idam, si praime muabet, ako e pameten mi zima fb, ako ne, ne se gledame nikogas povekje and thats it :-)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom