RAWR!Добар потег драга,го викна твојот ангел чувар,но џабе ти е кога си имаш муабет со ѓаволот.
Нах сега сум многу прост.RAWR!
Зошто за левата рака?Гледам која е во фаза на играње и се приклучувам скришно и 2-3 мин играме ако прифати после правам муабет ако не идеме на друга.Но најчесто ги фаќам за лева рака и ги собирам со мене,ако ми рече не си го продолжувам филмот дур не ме бутне и тогаш го разбирам сериозно дека не е расположена.
Порано бев многу романтичен,и секогаш кога сакав да останам впечаток на некоја девојка и велев:Единствено што твоите очи не ми го кажаа е твоето име.Сега више нема романтика и идам на девојка на шанк и ја заебавам,целовреме ја смеам.Наинтересно ми беше кога,еден другар ја направи мојата финта.Зема отиде на шанк,и рече девојче може да те почастам една пијачка.Ја фати за рака,и рекол верувај во мене и ја однел во ВЦ.И рекол па нели сакаше пијачка еве ти пијачка вода.Ем освежува ем бесплатна.И еве сега се дечко и девојка.Исто така идам на журка,се запознавам со една девојка и она ми се прави неосвоилива кој знае која девојка сум јас.Татина маза била разгалена.И велам ти не можеш да си играш со мене.Ова ми вели што ти е на тебе..И велиш ти девојче не може со мене да играш!Она ќе изреагира нешто што ти е на тебе филмот.Ти ќе и речеш епа знам дека сите машки паѓаат на јас сум убава и можам сите машки овде да ги имам.Пауза.Но сепак јас гледам една страна од тебе која ниедно машко овде не ја видел и не ја запознал во тебе.Може си ладна однадвор,но внатре си слатка и неодолива како мало девојче.Ова ке ја стопи било која девојка што се прави недостаплива или недопирлива.Гарантирам.Пробано и докажано
Аууу брат па ти си живи патетики бе
#edit
Колку повеќе читам постови од тебе толку повеќе сакам да се самоубијам.
Во кој свет живееш хелооу ? Фифи и малите цветчичи ? Госип Грл ? Па уште си направил јутуб канал и даваш љубовни совети.
#edit2
Еве баш идам сеа со една покварена, и нешо глеам по муабетиве нешо кревет, нешо секс, нешо ми врти ваму таму… а бе не пијам ја нафта бе. Знаеш шо и праам? Четири месеца ја шетам, ја частам, и не ја пипам. Маста и ја извадив
Не е шоу мен човече if you know what I mean
Hahahahahahaha :-DЕве баш идам сеа со една покварена, и нешо глеам по муабетиве нешо кревет, нешо секс, нешо ми врти ваму таму… а бе не пијам ја нафта бе. Знаеш шо и праам? Четири месеца ја шетам, ја частам, и не ја пипам. Маста и ја извадив