Девојки за дискретна дружба?

• Креатор на темата Креатор на темата skdeckobre
  • Време на започнување Време на започнување
Тие што имате бројчиња, пишете ми.
Ви благодарам.

Тие што имате бројчиња, пишете ми.
Ви благодарам.
За шо бројчиња си заинтересиран?
Од еден до девет има на лагер. До нулата како самостојна тешко се доаѓа - заборај, а за комбинациите зависи од комбинацијата. Најретки се сите исти и оние во кои е вклучена флексибилата или попозната како ,,камелеонот" а која во дијаспората најчесто ја нарекуваат "the big F" и "divine C" и која може да се користи како шест и како девет, според желбите и потребите, или силум прилике...

Јас дадов на повеќе членови на фумов контакт од добри курви,се надевам дека ги задоволија.
Дај ми и мене, комшо. Тафта кру е закон! Живеам на Варшавска. Ај биди добар и прати нешто. Може и за еротска масажа.
Автоматски споено мислење:

Koj saka razmena neka pise pp
KRISTI Kontakt na tel.12-22h 075807672 2000 denari
Прати некоја ти, може и еротска масажа ама услов е да не е трансица

Последно уредено:
Дај ми и мене, комшо. Тафта кру е закон! Живеам на Варшавска. Ај биди добар и прати нешто. Може и за еротска масажа.
Автоматски споено мислење:

KRISTI Kontakt na tel.12-22h 075807672 2000 denari
Прати некоја ти, може и еротска масажа ама услов е да не е трансица
dobra e kristi?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom