- Член од
- 8 јануари 2024
- Мислења
- 14
- Поени од реакции
- 8
Црна бела нешто беше хаха која знае ома трансџендери многу оваа изгледа жена е
А можда и таа не е хаос е се
Автоматски споено мислење:
А можда и таа не е хаос е се
Ете за членот погоре дека нели бараа па ај јас да кажам што дум виделаУпм Македонија ли е Тајланд ли е
Секоја чест на срдочностаЕте за членот погоре дека нели бараа па ај јас да кажам што дум видела
Ауу што ме интересира мене тоа онака отворив ја случајно кој му треба сам нека си бараСекоја чест на срдочноста
Ако имаш и од други услуги што нудат пушти нека има за црни дани
Поцрна здравје ама го прима хахаЦрна да не е случајно таа
За колкуАуу што ме интересира мене тоа онака отворив ја случајно кој му треба сам нека си бара
Поцрна здравје ама го прима хаха
Само домаќинки останаа. Европска држава сме, не јајца.Вака ко што приметува ни курви кај нас не останаа
Што им фали на тие пред МТВ бе што вреѓаш?Ако имате контакт од некоја нависитна добра ( не како оние пред МТВ ) пишете
Дај ми и мене у инбокс за друар прашувам најсериозноЈас дадов на повеќе членови на фумов контакт од добри курви,се надевам дека ги задоволија.
Доза хероина им фалиШто им фали на тие пред МТВ бе што вреѓаш?
Има ама дали си добар клиент барате добри а незнаете да се понашате ко лингури колку си ти добар се прашувам и курвите не одат со секакви незначи дека со пари некакви се ќе купиш тресете глупости овде таквите што бараат као број ништо нема тебе и да ти платат не си еб.ч ти бе брат хахаАко имате контакт од некоја нависитна добра ( не како оние пред МТВ ) пишете
Кај виде да тресам глупости овде? Како заклучи дали сум или не сум ,сепак прашањето што го поставиви е јасно и дирекно ,други коментари заклучоци не се потребниДај ми и мене у инбокс за друар прашувам најсериозно
Доза хероина им фали
Има ама дали си добар клиент барате добри а незнаете да се понашате ко лингури колку си ти добар се прашувам и курвите не одат со секакви незначи дека со пари некакви се ќе купиш тресете глупости овде таквите што бараат као број ништо нема тебе и да ти платат не си еб.ч ти бе брат хаха
Е нече она у чмару у пицу хочеЧупево нонстоп се рекламира
Прегледај го приврзокот 406943