Опус & Алпина

• Креатор на темата Креатор на темата Dee_Jay
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
2.646
PO underground od ova zdravje:pos2:
Dve solzi mi kapnaa Vs. Odi doma maloletnicke

Aj sea da ve vidam so imate da pisite:):):cug: :duel:

овие песни не ги знам од нив.. ама другите и се тОб.. посебно од Алпина - Сека Касно е

Ау ау кои песни. Овие ко копиљ коа бев ги вртеа доста. И коа ме носеше татко ми на кебапи у кафана. Андергроунд евергирни :pos:

se dumav dali Opus Vs. Alpina ili Opus Vs. KISMI :):):)ama alpina ko pokomercijalni da mi se:):):)

Aуууу, катастрофа!!!
Џигерица и некој комбинизон како за аутомеханичар и надолго пише „АЛПИНА“...Тоа требаше со закон да се забрани!!!!

ALPINA se zakon be....
Broj 1.
I sto se raspravam jas so vas koga ne se razbirate od muzika...:pos2:
p.s Tri grama pamet nemam...
kako da sum drogiran...
stom te vidam i jas venam...
nacisto poluduvam...:pos2: :pos2: :pos2:

A be bratce (ti sto si ja otvoril temava) kako mozis da napravis sporedba???
Ova:
Dvesolzimikapnaa3-large.jpg

so ova:
CD-092_Pece-Alpina_Vrata-ra.jpg

STVARNO NEMA LOGIKA!!!!
Opus se tatkovci na makedonoskata muzika po osamostojuvanjeto na MAKEDONIJA,Alooooo!!!

Ау да, пејачот на Опус е пријател на вујко ми. хахахахаах, се моткаше и касета по дома. Јаки фризури.

не сум сигурен али мислам дека имаше една песна од алпина ја пуштаа на балканска е-банка "три грама памет немам", самата песна е уметничко демо, а со овие опус сум немал прилика да се запознаам ама по самиот омот и името на албумот одма ми станаа фаворити.

Нивниве песниве се за бесење...Иам неколку познаници што се бесат на нивниве песни (Опус)...еднаш ги чув песните, лириците се шо да ти расправам, ако си во емо-растројство можеш комотно пиштол да си стегнеш в глаа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom