Фото натпревар #332- Новогодишна елка

• Креатор на темата Креатор на темата Ivica^
  • Време на започнување Време на започнување
Berikjat, taman e ;)
P. S dobro be, nemas elka doma, daj ckrapni ja, ne te kazvame na popot :D

Попот е во подрум го чекам на скали да го просветлам со скршена сијалица.

Помогнете, на сиромашните, на гладните, на тажните, на несреќните. Тоа што Вам ви е ситница, за некого е живот или среќа.
Посветете внимание макар и виртуелно, на оние кои мислат дека се осамени.

@мкд владе сите вие тука, сте мојата елка. Благословени да сте.

Попот е во подрум го чекам на скали да го просветлам со скршена сијалица.

Помогнете, на сиромашните, на гладните, на тажните, на несреќните. Тоа што Вам ви е ситница, за некого е живот или среќа.
Посветете внимание макар и виртуелно, на оние кои мислат дека се осамени.

@мкд владе сите вие тука, сте мојата елка. Благословени да сте.
Пред неколку години решив да ја заменам елката од 2,3 метри со помала(тешко е со годините да се кити толкава елка со над 200 лампиони)...и старата елка со вишокот лампиони сакав да ја поклонам некому.

Се обратив на повеќе места и за жал никој не ја сакаше. Прашав дури и во Црвен крст и таму не знаеја како некому да ја подарат. Тие работеле по некои програми, и вака нешто од надвор немале начин како да го процесуираат

тоа е нашата ,,сиромашна,, земја.....нема кому да подариш стара елка

Ne znam koga kje otvarate tema za glasanje, ako ne uspeam da pominam posle praznicite pls ako moze stajte od mene glasce za Vlade, Zlate i Agda.

Blagodaram!

Ne znam koga kje otvarate tema za glasanje, ako ne uspeam da pominam posle praznicite pls ako moze stajte od mene glasce za Vlade, Zlate i Agda.

Blagodaram!
Ахда стави елка??? Пак не ја видов хахахаха

него не ми мрчите пагански обичаи не знам шо, си правМ тоа што ме радува :D
C7E0B5D8-A6EC-42AC-B6D6-EB7E71E51DAF.jpeg
Автоматски споено мислење:

Шуќур ни едно известување не ми излегло за сите постови тука иначе одма ќе ве банирав сите :P

Blagodaram!
Kaj da pominis be Zoki, kaj Acid doma :D.
Aj razbiram nemate pristap do net vo ustanovite, izvini na trening de ko ke odis, ali sega bar za praznici valjda ke vi progledat niz prsti. Pa ne e toa istrazen zatvor, obicna ustanva za ljuge so posebni potrebi e, ajde za trening ti kako sto miluvas da si ja narekuvas ;) . Greoticka vaka i za praznici da ve ostat bez internet, stvarno nema smisla :(.
P.s ako ne se prijavis sam za terapija, ve pribiraat sami ili treba prvo skroz da prolupas, kako odi toa. Da sum ko tebe ke pojacam so terapijata, treningot de vaka pred praznici, si velam ke izdrzis do vasilica. Posle i da te soberat, manje bitno, se isplati :toe:

Da.. i ako jas pobedam slednata tema kje bide Ero... se zezaaam, kje smislime tema da moze i Vlade da ucevstvuva.
Ti gledaj da ti ja pogodat terapijata, da ti e poarno, jas dali sum ucestvuval ili ne manje bitno e toa. Zdravjeto i dusevniot mir treba na prvo mesto da ti bidat, ne se tokmi so nas sto ne drzi uste umot bez medikamenti.
Vo slucaj da ti zabranat pristap do net za praznicite, jas ke ja iskoristam sega prilikata da ti posakam srekni novogodisni i bozikni praznici, srekja, radosti i pred se da te drzi umot, to e najbitno, zdravjeto.
Bidi mi pozdraven i so lesno.

Последно уредено:
Ti blagodaram Vlade, ti posakuvam isto se najubo i vo novata da si kupish edna od Albanija. Ako ti falat pari kje ti pozajmam ne e problem, za tebe i elkata kje ja prodadam. :sneaky:

Ti blagodaram Vlade, ti posakuvam isto se najubo i vo novata da si kupish edna od Albanija. Ako ti falat pari kje ti pozajmam ne e problem, za tebe i elkata kje ja prodadam. :sneaky:
Fala Zoki, ali sega zasega ne stiti zakonot, barem okolu toa, bitno muabetot ti vredi ;)

Пред неколку години решив да ја заменам елката од 2,3 метри со помала(тешко е со годините да се кити толкава елка со над 200 лампиони)...и старата елка со вишокот лампиони сакав да ја поклонам некому.

Се обратив на повеќе места и за жал никој не ја сакаше. Прашав дури и во Црвен крст и таму не знаеја како некому да ја подарат. Тие работеле по некои програми, и вака нешто од надвор немале начин како да го процесуираат

тоа е нашата ,,сиромашна,, земја.....нема кому да подариш стара елка
Гладните не јадат елка а голите и босите не се облакаат со вишокот од 200 лампиони.
Сетете се на овие зборови кога ќе се причестувате.

Гладните не јадат елка а голите и босите не се облакаат со вишокот од 200 лампиони.
Сетете се на овие зборови кога ќе се причестувате.
Кога ќе се што????

Идеме со гласање бе педери?

Елките се тука нема да избегаат :) Пораката што ја пратив се надевам ќе допре до многумина.
Дали ако имам раскошна елка значи дека сум лош човек? Дали акп не се причестувам значи дека не мислам на никој? Ај сега крај на муабетов затоа што темата е ФОТОГРАФИЈА :)
Оф топик си :)

Дали ако имам раскошна елка значи дека сум лош човек? Дали акп не се причестувам значи дека не мислам на никој? Ај сега крај на муабетов затоа што темата е ФОТОГРАФИЈА :)
Оф топик си :)
Ти промаши се што можеше да се промаши. Избриши ги моите постови сите се оф топик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom