Фото натпревар #330 - Снег - ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување

Која фотографија е најснежна според вас, одберите две и гласајте!

• Вкупно гласачи
    31
  • Гласањето е завршено на .
А ти толку се изнамачи за истата, и ни објасни со каков труд е правена...и види сеа, неправда....:(
A bre, i pak samo eden glas dobiv, sto za zal ukazuva na neprofesionalizmot sto vladee pri glasanjeto tuka .
Ljugeto po sajtovi ja stavaat, tuka samo eden pishliv glas :(
Tuku mene povekje me interesira sto te natera da baras srcinja vo sneg po internetot :cautious:.
Ili taka slucajno ti izleze ;).

A bre, i pak samo eden glas dobiv, sto za zal ukazuva na neprofesionalizmot sto vladee pri glasanjeto tuka .
Ljugeto po sajtovi ja stavaat, tuka samo eden pishliv glas :(
Tuku mene povekje me interesira sto te natera da baras srcinja vo sneg po internetot :cautious:.
Ili taka slucajno ti izleze ;).

Заследена ми е страната на фејсбук и случајно ја видов. Абе ова на владе фотката си викам, се стаписав искрено :eek:
Разочарана скроз за ваквата непрофесионалност од нивна страна.
Морав да те известам :pipi:

@мкд владе скроз ме разочара :( од тебе не очекував да дозволиш да крадеш, овај да ти ја крадат фотката :(
Prethodno samo malce bese razocarana od mene, sega skroz se dorazocara ili :cautious:.

Od mene mozis se da ocekuvas. Nemam bas nekoj visoki moralni i eticki normi, ili sto bi rekle narodski, jas sum mnogu fina licnost se dodeka ne me zapoznaes podobro :toe:.
P.s ne mi e ni prv pat koga sme kaj toa :sneaky:
Автоматски споено мислење:

Заследена ми е страната на фејсбук и случајно ја видов. Абе ова на владе фотката си викам, се стаписав искрено :eek:
Разочарана скроз за ваквата непрофесионалност од нивна страна.
Морав да те известам :pipi:
Sekako. Ova nikogas nema da ti go zaboravam :sneaky:

Последно уредено:
Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom