мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.962
- Поени од реакции
- 25.069
GjubrinjaАу @мкд владе , види овие ти ја украле фотката од натпреваров, само ја досредиле со AI...
Прегледај го приврзокот 400435

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
GjubrinjaАу @мкд владе , види овие ти ја украле фотката од натпреваров, само ја досредиле со AI...
Gjubrinja![]()
A bre, i pak samo eden glas dobiv, sto za zal ukazuva na neprofesionalizmot sto vladee pri glasanjeto tuka .А ти толку се изнамачи за истата, и ни објасни со каков труд е правена...и види сеа, неправда....![]()
A bre, i pak samo eden glas dobiv, sto za zal ukazuva na neprofesionalizmot sto vladee pri glasanjeto tuka .
Ljugeto po sajtovi ja stavaat, tuka samo eden pishliv glas
Tuku mene povekje me interesira sto te natera da baras srcinja vo sneg po internetot.
Ili taka slucajno ti izleze.
Prethodno samo malce bese razocarana od mene, sega skroz se dorazocara ili@мкд владе скроз ме разочараод тебе не очекував да дозволиш да крадеш, овај да ти ја крадат фотката
![]()
Sekako. Ova nikogas nema da ti go zaboravamЗаследена ми е страната на фејсбук и случајно ја видов. Абе ова на владе фотката си викам, се стаписав искрено
Разочарана скроз за ваквата непрофесионалност од нивна страна.
Морав да те известам![]()
(Не) Случајно и мене ми излезе истово на Facebook од кога ја надгледав темава. Ах тој Зукерберг, сегде се меша.Ау @мкд владе , види овие ти ја украле фотката од натпреваров, само ја досредиле со AI...
Znaci coek rajat da nema od ovie hakeristata , eksik znaci(Не) Случајно и мене ми излезе истово на Facebook од кога ја надгледав темава. Ах тој Зукерберг, сегде се меша.
Прегледај го приврзокот 400459
па отворај кога веќе времето замина за отварање....Мој предлог 'Планини'.
Кој треба да отворе тема?