ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
E vaka ja lici temata a nea kako pred nekolku dena
Ziva legenda e Saso, sekoja cest sto ste go viknale i nego samo steta sto ogromen del od mladite a opsto i site Makedonci ne znaat za nego, covekot e aktiven vo tekot na celata vojna i e heroj od Radusa.
Vecna im slava na site braniteli.

Припадници на навивачката група Војводи Тетово во атарот на тетовското село Вејце оддадоа почит на осумте припадници на Армијата и полицијата кои беа убиени на кукавички начин на 28 април 2001 година.

ВЕЧНА СЛАВА ЈУНАЦИ МАКЕДОНСКИ, НЕ ВЕ ЗАБОРАВАМЕ!

1000015769.jpg1000015775.jpg1000015778.jpg

Аирлија нека е

Зошто не направи некој од Државата,Власта, Споменик на местата Карпалак, Вејце Љуботенски Бачила? Како и се останато треба и ова сами да го направиме без да чекаме власт државни институции пошо у секој дел ги има гнасиве шошонски и очигледно нема никогаш да дозволат такво нешто

Зошто не направи некој од Државата,Власта, Споменик на местата Карпалак, Вејце Љуботенски Бачила? Како и се останато треба и ова сами да го направиме без да чекаме власт државни институции пошо у секој дел ги има гнасиве шошонски и очигледно нема никогаш да дозволат такво нешто
Се прават споменици ама за жал седат максимум еден ден.

ГРК Охрид - ГРК Тиквеш (27.04.2025) 34-25
Одлична игра на нашите момци и голема победа.
1f535.png
⚪️

1745875780155.png

Da ama ke napravat da ne lici na spomenik sto e uste pozalno taka da e ostaven na milost i nemilost.
Тоа е проблемот што се остава на милост и немилост. Нека има патрола да поминува и чува стража па начекај ги одма прв или втор ден или деформирај ги и да не можат да одат или скини ги на лице место па како црна земја да ги проголтала. Да видиш дали би им текнало такво нешто да направат пак. За вакви работи сами сме си криви(политичарите) што се дозволени само кај нас и никаде на друго место.

Тоа е проблемот што се остава на милост и немилост. Нека има патрола да поминува и чува стража па начекај ги одма прв или втор ден или деформирај ги и да не можат да одат или скини ги на лице место па како црна земја да ги проголтала. Да видиш дали би им текнало такво нешто да направат пак. За вакви работи сами сме си криви(политичарите) што се дозволени само кај нас и никаде на друго место.
Toa e brat mi, 100% cisti teritorii se tie za zal i taka ke ostane ama da ja ostavime temata za tifo scenata, sekoja cest za site grupi i mladi decki sto se retkost i se svesni vo nasava drzavicka.

Проблемот не се политичарите или шипците, проблем е шо ние како народ незнајме да побараме и да се избориме за нешто, во странство рушат влада а нашиве им е страв да прескокнат ограда или да отпреветат кола, најголемиот непријател сме ние самите, опшеството ни е нула.

Срамота е бе после 25 години на местото да стои само една мала плоча ставена на земја. Срамота е за жртвата што ја дале луѓето, да нема еден пристоен споменик каде што ќе се положуваат цвеќиња. Шиптaрине споменици по 200 метра креваат за нивните терористи, за нашите бранители ништо, огромна 0. Мизерна држава, да им ебам матер на партииве што 25 години не можат да го кренат статусот на бранителите и нивните фамилии и да им дадат некакви бенефиции, а да не бидат ставени во исти кош со терористите. Каква шлаканица од државата за сите што се бореле тогаш што не можат еден закон да донесат, без да бидат вметнати и тие што ја нападнаа државата. Да ви ги ебам коалициите смрдени и парите што ги зимате на лекови и гробови за децата да ги дадете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom