ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
По ваша, со нив немам контакт освен по телевизии шо ги имат вадено.

Бооооо…
Ова е врвот. :D

Јавно ти се извнувам @Комита Ултрас шо побарав да се отклучи темата.

Ова е вистина болест и нема спас.
Клавај клучот џабе е се.
Не, еве по којзнае кој пат ќе направам исклучок. Овој пат нема да бришам мислења, нека седат, и нека им се смеат на идиотизмот и паметот.

@ckembarbtt, @kano 30 дена одмор од темава.
@The Dark Knight, @toplinka, 14 дена одмор од темава.

Ако има и други заинтересирани, листата е отворена.

Тешко вас со овие "партизанови и гробарски" размислувања како се е против вас,мислите дека сте некоја авангарда,славен клуб...Во реалноста сте вие што сте цел живот со тој што е на власт,вашите воџи ручаа со шиптарри,вашите воџи беа на спот од Сдсм,вашите воџи си разделуваа шалови со Гробари додека они скандираа Јужна Србија,вашиот ракометен клуб е трет по успех во Македонија,вашиот клуб е најбогат а 4 сезони Вардар ве ебе и таму и во Скопје и во Кавадарци.За фудбал да не правам муабет на ранг сте со Фк Арсими буквално вештачки создадено "дерби" во сите спортови колку да се случува нешто а во реалноста не сте ни ни до колена во ништо.

.За фудбал да не правам муабет на ранг сте со Фк Арсими буквално вештачки создадено "дерби" во сите спортови колку да се случува нешто а во реалноста не сте ни ни до колена во ништо.
Едини вештачки во ова ракометно дерби сте вие.
Имаше дерби со Јафа и Борец и Тутунски, дури селско скопско лоби не се уклучи и не влезе во РФМ па ги уништи тие другите 3 клуба. Па ви напраја дерби вас со Металург.
После кукате дека во меѓусебни сте подобри ама губите титула од другите, ви живеат ракометарите за против Пелистер и после издишани ќе киксат со Тиквеш.

За фудбалот е скроз вештачки играјте си дерби со Шкендија и Слога кај нас нека се врати со Победа 100 пати појаки утакмици на времето со нив отколку со дпмне.

Само тука е проблемот шо во Прилеп е цел спорт уништен.
Автоматски споено мислење:

Ќе забораев гостувањата уште на времето со Млаз Богданци против Турченко и компанија беа милијарда пати појаки отколку сега овие инфлуенсерски така наречено дерби со вас

Не сакам да продолжувам политички и спремен сум и јас да јадам пауза ако треба ама за 2001 факт е дека битолчани и прилепчани дадоа најголема жртва. И факт е дека голем дел од скопјаните избегаа.

Не сакам да продолжувам политички и спремен сум и јас да јадам пауза ако треба ама за 2001 факт е дека битолчани и прилепчани дадоа најголема жртва. И факт е дека голем дел од скопјаните избегаа.
Така е другар, само Пелагонија се бореше за Македонија. Другите немо посматраа сите.
Корените ми се од Скопје и околија со векови наназад и во сите војни и поважни настани секогаш сум имал некој од фамилија што учестувал, почнувајќи од Илинденско, Втора светска па се до 2001ва.
Еден куп луѓе познавам од Скопје што учестуваа во 2001ва, дури повеќе знам такви што останаа кои што добровилци одеа или пак чекаа да бидат викнати него ли тие што избегаа.
Се знае кои бегаа тогаш, тие што имаа кеш, што беа моќни за тоа време и што имаа политички кариери. Ние обичниот народ го јадевме, без разлика од каде бевме дали Скопје, Битола, Прилеп, Струмица, Тетово итн...Сигурно богатите Битолчани не отидоа во први борбени редови со шлемот на глава и пушката на рамо.

...
Losa vi e temata decki, za 2001 da se raspravate tuka e zalno.

Лоша тема отворивте за војната 2001,жално е за тоа да се расправате кој е поголем патриот и кој повеќе ја бранел Македонија.
Најмногу погинати имаше од Скопје. Никогаш да не се повтори.

Тешко вас со овие "партизанови и гробарски" размислувања како се е против вас,мислите дека сте некоја авангарда,славен клуб...Во реалноста сте вие што сте цел живот со тој што е на власт,вашите воџи ручаа со шиптарри,вашите воџи беа на спот од Сдсм,вашите воџи си разделуваа шалови со Гробари додека они скандираа Јужна Србија,вашиот ракометен клуб е трет по успех во Македонија,вашиот клуб е најбогат а 4 сезони Вардар ве ебе и таму и во Скопје и во Кавадарци.За фудбал да не правам муабет на ранг сте со Фк Арсими буквално вештачки создадено "дерби" во сите спортови колку да се случува нешто а во реалноста не сте ни ни до колена во ништо.
IMG_1911.jpeg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom