NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Treba da forsira igra pod kosh, ke go fauliraat na sekoe ne moze nikoj da go cuva pogolem e od site centri za 10+ cm.
Kako bi legnal Wembanyama vo Dallas pokraj Doncic i Irving ufffff.
Автоматски споено мислење:

25+ pts prosek 100%

Classic Pop :pos:
Каква легенда :pos:
Го мана на его и после почна да се вади, ќе му кажам после натпреварот...

Во право е 100% Кер ако дал таква изјава, зависи што рекол можда е извадено од контекст но во секој случај е во право.

Classic Pop :pos:
Каква легенда :pos:
He's backkkkkkk
Go obozavam pop, izrasnav so dvete kuli , go dodadoa argentiskiot never say never attitude, pa posle odenjeto na ednata kula se svrtivja kon franciskiot play kontrolor :) .
Kako so kazav se vljubiv vo klasicniot pristap na pop, i najkvalitetniot post up and off the board na Duncan.
No sega njagolem kef mi pravi Jokic, so nwgoviot karakter i stil na igra....

Malku off topic , Jack Nicholson vo edno intervju ima kazano deka samo pop od site treneri go ima ludiloto vo ocite koe gi plasi igracite :)

He's backkkkkkk
Go obozavam pop, izrasnav so dvete kuli , go dodadoa argentiskiot never say never attitude, pa posle odenjeto na ednata kula se svrtivja kon franciskiot play kontrolor :) .
Kako so kazav se vljubiv vo klasicniot pristap na pop, i najkvalitetniot post up and off the board na Duncan.
No sega njagolem kef mi pravi Jokic, so nwgoviot karakter i stil na igra....

Malku off topic , Jack Nicholson vo edno intervju ima kazano deka samo pop od site treneri go ima ludiloto vo ocite koe gi plasi igracite :)

Врв ќе беше Јокиќ да играше за Спурс и Поп.

Овој налик на Вилт/ Бил/ Карим реген е.

Од ова што го гледам, за 19 годишен доста созреан е психички. Не е некое детиште, фокусиран е на баскетот. А и веќе полека Најк го градат за некст биг тхинг после Леброн. Лука беше слично хајпнат. И Зион.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom