Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прв пат. Затоа се двоумам дали сакам да ги гледам покрај тоа што ќе урлам или само да урлам![]()
Мене ми беше страв да земам доле пошто ем србите се просек два метра и мажи и жени, а и верувам дека ќе има постојан moshpit (пошо срби) шо уствари на Рамштајн и не е баш секојдневие. Не ми се замара, сакам да гледам и урлам, не да се борам со тие околу менеbegaj dole... sakas da ja pocustvuvas energijata... ako ne si bil na golem metalski koncert/festival ima magija dole ednostavno sakas da si del od 30 000 fanatici u moshpit
Прегледај го приврзокот 394825
Пак ќе речам, во 11 се пуштив на евентим, во 11:20 ме внесе и не ми даде опција за FeuerZone.
Ефинити не работеше до 14 часот. Нема шанси да е распродадено, веќе има на интернет карти за препродажба по 350-400 евра за FeuerZone. Ќе прават бизнис србиве ИЛИ ги чуваат физички картите за продажниве места. Друга логика не гледам.
Се гледаме од трибини![]()
kade se prodavaaЗа членови на фан клубот картите се продаваа од понеделникот 16.10 , логично е најголемите фанови да речеме да ги купиле повеќето од картите за таа зона.