Рамштајн - 24.05.2024 - Ушче Парк Белград

• Креатор на темата Креатор на темата Coca Cola
  • Време на започнување Време на започнување

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
1.083
Поени од реакции
1.908
21 Јули (недела) Реџо Емилија, Италија , ако има некој заинтересиран нека ме исконтактира , ќе организирам јас за тука како домаќин ,превоз и шо треба.. годинава ги испуштив оти тешко да се најде друштво, ама овој пат и сам ќе му одам ако треба. :roker:

Со колегите во Белград планираме да идеме. Картите до сега на нивни концерти во каков дијапазон се? Да знаеме дали вреди да почнеме да договараме пред време.

Испод 60 евра не верувам дека ќе бидат

ima predhodno kupuvano nekoj karti od web stranata na rammstein? kako isporacuvaat karti na mobilen?

чешка 1990 ч круни...81 еуро

не знам овие Рамштајн никогаш не сум им ја сфаќал музиката. Луѓево паѓаат у некој трансој таму, ду хаст ду хаст. Никогаш тоа не можев да го сфатам.

А што треба да сфаќаш?

не знам овие Рамштајн никогаш не сум им ја сфаќал музиката. Луѓево паѓаат у некој трансој таму, ду хаст ду хаст. Никогаш тоа не можев да го сфатам.
темава е за концертот на рамштајн у ушче и се во врска со тоа. луѓе може да разменат карти, да договорат превоз, заеднички смештај да најдат или слично. кој те праша па тебе дали ги сфаќаш или сакаш да го трубиш на темава?

Тебе изгледа ти фали малку Dicke Titten у животот исто како на Till во спотов , па полека ќе сфатиш се. :icon_lol:

efinity niti aplikacija nite web stranta raboti, ne uspevam da kupam karta seuste

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom