Рамштајн - 24.05.2024 - Ушче Парк Белград

• Креатор на темата Креатор на темата Coca Cola
  • Време на започнување Време на започнување
slabi se avalon za nesto vakvo a i vo mk nema tolki pari/luge pa ni uslovi, eventualno gradski... za ovaa produkcija ti trebaat gradovi so po 2M narod minimum i pari da platat 100e plus karta... samo tehnickiot del i piotehnikata e 200k evra za shouto...
Немора Рамштајн да бидат има миљон бендови што може да ги донесат и да има народ у Скопје.

Зборам бендови што не биле, преку кур од Били Ајдол или Вајтснејк :icon_lol:

Немора Рамштајн да бидат има миљон бендови што може да ги донесат и да има народ у Скопје.

Зборам бендови што не биле, преку кур од Били Ајдол или Вајтснејк :icon_lol:

kako i za se drugo nema organizacija... avalon se pola sega za zal daniel bese vo golema mera glavniot covek, on patuvase so muzicarite, on gi dogovarase koncerite, boban porano poveke administracija terase...

kako i da e, trendot sto jas go zabelezuvam e deka site muzicari imaat cena plafon denes zasto veke nema pari od cedinja itn...

нешто се знае за нас што купивме карти преку efinity.rs дали со тоа ќе се влегува треба да за направи замена за карта или како?

нешто се знае за нас што купивме карти преку efinity.rs дали со тоа ќе се влегува треба да за направи замена за карта или како?
QR kod bar kod imas da isprintas?
Автоматски споено мислење:

QR kod bar kod imas da isprintas?
PDF na tel imaj i hartiena kopija.

Ulaznice možete direktno pokazati iz PDF dokumenta koji ste dobili u mejlu
( nemojte koristiti screenshot-ove ulaznica i QR koda ).

Ulaznice možete da aktivirate u e_Finity aplikaciji koje ćete na ulazu na događaj pokazati direktno
iz aplikacije.

Ulaznice možete odštampati direktno iz PDF dokumenta u optimalnom kvalitetu

Последно уредено:
И да има, па и да имам со кого не би отишол. Реткост е да отидам на било каков концерт а друго ако би се одлучил за концерт би било за нешто друг тип жанр музика, трето освен Du Hast и онаа Ramstein не им знам други песни.
Aj da gi podnauchish!
Legenda od pesniche

И да има, па и да имам со кого не би отишол. Реткост е да отидам на било каков концерт а друго ако би се одлучил за концерт би било за нешто друг тип жанр музика, трето освен Du Hast и онаа Ramstein не им знам други песни.

Во случај на некој да му треба карта за концертот на 24.05 имам за продавање

A da kazheshe povejche info?
по 5 илјади беа најефтините карти, самата логика вели дека испод 100 нема да ти ја продаде. Кое инфо го сакаш, концертот е у Петок на 24ти од 20 часот во Ушче. Следниот ден исто.

по 5 илјади беа најефтините карти, самата логика вели дека испод 100 нема да ти ја продаде. Кое инфо го сакаш, концертот е у Петок на 24ти од 20 часот во Ушче. Следниот ден исто.
Abe mozhi samiot da si kazhi,
Cena, Front Stage, ili nekade na 5Km od Bina, .........

Screenshot 2024-05-07 at 19-18-53 Rammstein Europe Stadium Tour 2024 @ Ušce Park BELGRADE - Sa...png

По иста цена колку што е купена 4500 денари, не препродавам за ќар

Прегледај го приврзокот 415900
Ја продавам по иста цена која што ја купив, партер зона- стоење, ја продавам зошто не сум во можност да одам

Прегледај го приврзокот 415900
Ја продавам по иста цена која што ја купив, партер зона- стоење, ја продавам зошто не сум во можност да одам

Последно уредено:
Има ли еуфорија прашувам?
Мене уште сега ме фаќа еуфорија, сакав да одам одамна на Рамштајн, ама моите мрчеа да одам со брат ми (бев 16) и сега конечно после повеќе години ми се оствари желбата. Feuer frei и палиии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom