Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.241
- Поени од реакции
- 36.550
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам на што мислиш што е тука провокација, ако мислиш на тоа трол, гледам provocation значело, углавном, јас не провоцирам луѓе во друштво, баш напротив, пишав дека не наметнувам мое мислење и дека сум отворена за компромиси, не знам кај има тука провокација, поздрав
Автоматски споено мислење:
До @Patience. и во брак може да се искача, сеа кој си стапил порано во брак тоа си е нивна работа, али пак ќе кажам - тој што сака ќе најде начин, плус гледам на сториња си искачаат луѓето и криво ми паѓа кога ќе останам дома за викенд..
имам само неколку другари (машки, ја сум женско) и они се ок фини се али не ми се доволни.
Можеби е баш на право место.1. Најдобар совет, на погрешно место си, овде ти е пендрак партија.
Имам патувано ама сама, и сум била тажна бидејќи некако е јадно коа ќе сфатиш дека си сама во друга држава, без некој да споделиш интересни моменти итн..
Ако на тие години што ги имаш си без другари,тогаш ти си во сериозна каша пријателке.Имам патувано ама сама, и сум била тажна бидејќи некако е јадно коа ќе сфатиш дека си сама во друга држава, без некој да споделиш интересни моменти итн..
Почни од некаде. Ете разграничи си имаш/немаш другар(ки)?Знам дека е каша, затоа и барам совет анонимно, кај што никој не ме знае, не знам што да кажам..
Ако некој дојде на форум да си најди секс партнер во 2023 ете не знам што да ти кажам. Сепак мислам дека не е тоа случај.Можеби е баш на право место.
Жените се комплицирани во меѓусебните односи, најверојатно затоа имаш и повеќе другари него другарки.
komplicirani e kompliment, podobro kje stoi: ljubomorni, zavidlivi, predavnichki zmii![]()
Jbg, mi evociras spomeni od pred 20 godini. Ista slucka so Vlado, druga lokacija. Interesno sto kup devojki mu priogaa I duri sednuvaa. Mislam deka koja sakase mozese da ja odnese, ama tipot sam si zamina.... Тогаш го видов Владо Јаневски во Фуфо ако не ми се измешани сеќавањата, сам ко господин си вечераше или шта год.