Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Две години се расправа со мене дека Милан се распаѓа, нема ни ЛШ да избори, ќе се бори за 8 место, овие што го водат клубот ќе го уништат и сега кога виде што се расправам со овие од Интер, Милан веднаш има тим за титула. :icon_lol:

Така да, заборавив дека "cetvrto mesto" ни е слоган у фан клуб, длабоко се извинувам.

Така да заборавив дека "cetvrto mesto" ни е слоган у фан клуб, длабоко се извинувам.

8 место, пропаст, распродажба, вадење пари од клуб и плаќање камати со нив... Тоа ни е слоган.

• Тажно
Reactions: Mud
Еве, ти што мислиш, дека Милан има поголеми шанси да го освои првенството, а не Интер и Наполи? Не сум најсигурен кој ми е најголем фаворит, дали Интер или Наполи, тука се двоумам и менувам мислење, но тие два клуба ми се многу поблиску еден до друг, отколку Милан до вториот од нив, кој и да е тој, кога се во прашање шансите за освојување на титула
Не мислам. Мислам дека Интер има најдобар тим, па Милан, па Наполи. Мислам дека ги преценуваш малце Наполи а ги потценуваш Милан, али ќе видиме, ќе покаже сезоната што и како ќе биде.

Наполи сезонава ќе биде сфатен и гледан со други очи од екипите, лани фатија на ура нешто у прв дел на сезона и стекнаа огромна предност, оваа сезона нема шанси да биде така.

Јас би одел Наполи прв, Интер втор , Милан трет , Јувентус четврт фаворит за титула. И разлката во квалитет е ситни нијасни нема некоја недостижна разлика. Секој од овие тимува може да освои и да се смета за фаворит.

Не мислам. Мислам дека Интер има најдобар тим, па Милан, па Наполи. .

И сега, бидејќи сум навивач на Милан, јас мора да мислам поинаку и да пишувам дека Милан е прв фаворит?

Навистина не сте ми јасни, зошто некој анонимен лик, со слика од штрумф, не би нспишал на форум дека неговиот клуб е прв фаворит за титула, доколку го мисли тоа? И така се "расправам" со сите вас и повеќе од пола од мојот фан клуб, зошто би глумел скромност и не би се докажувал повторно со сите вас?

И сега, бидејќи сум навивач на Милан, јас мора да мислам поинаку и да пишувам дека Милан е прв фаворит?

Навистина не сте ми јасни, зошто некој анонимен лик, со слика од штрумф, не би нспишал на форум дека неговиот клуб е прв фаворит за титула, доколку го мисли тоа? И така се "расправам" со сите вас и повеќе од пола од мојот фан клуб, зошто би глумел скромност и не би се докажувал повторно со сите вас?
Не мораш бе, таман работа, само мислам дека потајно се пичкаш и не сакаш да напишеш дека и Милан е фавотит за титула. Можда и грешам, не знам, ама ете таков впечаток имам.

Како бе Интер прв фаворит за титула дупло послаб од лани.
Главно засилуење им тој со мутавата фаца од Сасуоло што у наступи у Серија А има иста статистика со Побега.
:icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Конечно заедно :pos:
20230830_130800.jpg

Последно уредено:
На хартија се Интер фаворит, Фратези јас го сакав у Милан мислам дека е добар играч.

Турам исто, може нема да се истури од голови али супер ќе им биде за стилот на игра на Инзаги кај што овој треба да биде како линк меѓу средината и Лаутаро.

У одбрана исто Павард топ ќе им биде у таа тројка.

Али најголемиот адут на Интер оваа сезона а тоа е Лаутаро ( цела игра Инзаги ја има поставено за овој да дава голови ) ќе им се удри од глава при прва повреда или пад на форма.

Арнаутович не е замена за Лаутаро а Санчез е али ако измислат временска машина и го вратат од пред 5-6 години тој Санчез.

И затоа јас би ги ставил и Милан заедно со Интер и Наполи како фаворити за титула пошо кој друг ќе освои? Лацио? Рома со Лукака? Јувентус со .....ни еден нов играч? Или ок може немаат нов играч али може па купиле некој нов судија :icon_lol:

Во напад се горе доле исти како лани, може и подобори, зависи како ќе се покаже овој Турам.
Во одбрана се подобри од лани, тоа сум сигурен.
Средината им е најголема енигма, си отиде Брозовиќ а секогаш кога сум ги гледал им е срце на тимот, изнаса топка, трча како тигар на средина, прав лидер им беше, све спојуваше, овој Хакан ми е толкава мрцина и пиче од карактер што неверувам ни пола од Брозовиќ да изигра ама ајде, можда ќе изненади.

Не смее да се заборави и ова :kafence:

Да потсетиме дека прва утакмица со Милан како капитен му беше против Шкендија

Последниот од шампионскиот тим на Јуве си замина.

Какви сакаат нека беа ама ќе фалат тие играчи на Јуве у сериа А, пред све Роналдо, Буфон, Таљавенто, Киелини...

Каков деген е овој Руи Патрисио. :pos: :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom