Фан клуб: Калин Ивановски

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се свиѓа што првин иде сликата на линкот па после покажува на резултати.. Односно Калин направи брејк па после 15-20 секунди сменија на резултати дека направил брејк..

Ми се свиѓа што првин иде сликата на линкот па после покажува на резултати.. Односно Калин направи брејк па после 15-20 секунди сменија на резултати дека направил брејк..
Кој му е тренер на Калин ?

Кога спомна . За у живо малку касни играње исто едно 3 секунди . Ама додека уплатиш блокира.

Хрват има Велимир Зовко се вика така пишува на АТП страната тој му е иначе неколку години мислам
Го изгуглав тренеров, гледам претходно работел со Бернард Томиќ, Борна Гојо и Бернарда Пера.

Дечки моментално првпат го гледам Калин и мој заклучок е дека во него има потенцијал за топ 50 , правилен избор на тренер и многу напорна работа. Батето има буквално се, разорен форхенд бекхенд и паралели и дијагонали силен сервис, играа убаво на сите подлоги. GO GO KALIN!!

Дечки моментално првпат го гледам Калин и мој заклучок е дека во него има потенцијал за топ 50 , правилен избор на тренер и многу напорна работа. Батето има буквално се, разорен форхенд бекхенд и паралели и дијагонали силен сервис, играа убаво на сите подлоги. GO GO KALIN!!
Мене ми е помило оти сакам да видам Македонец .

Србија,Бугарија,Грција и пошироко . Криво ми е а имаме таленти .

Емотивно се чуствувам подобро заради наши луѓе .

Следна недела - квалификации на нов челенџер: Козерки опен во Полска (како се изговара името на градот, поим немам). Тешко дека ќе влезе во main draw директно, зашто десетта замена е, но во квалификации е втор носител, што значи ќе има полесни противници.

Еве ја entry list-ата и за тој челенџер:

Screenshot_20230808_164317_Chrome.jpg

Screenshot_20230808_164340_Chrome.jpg

И квалификации:
Screenshot_20230808_164415_Chrome.jpg

Screenshot_20230808_164448_Chrome.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom