- Член од
- 16 февруари 2007
- Мислења
- 2.780
- Поени од реакции
- 8.235
Го мразам тој израз,но патетичен си до солзи...
We all are,child of eclipse.Го прифаќам тоа,ама барем се борам против него.
Кој црн креатор на учењето на спознанието, о прашинко на ветерот...оној ШУПАК на аватар што го имаш,за неговата "темна" етикета ли ни прикажуваш?"Црквата" која он ја диригираше во средниот темен век е заслужна за таквиот епитет кој го носеше низ вековите...мизерен обид да се дочепа до малку слава и внимание кое толку го посакува.
Човекот е шупак,сликата е cool.Само си се докажуваш себеси и она што го претставуваш.Влечеш заклучоци,лепиш налепници.Јас немам респект кон тој човек,но имам слобода на егзотично размислување,па ми се допаѓа формата која ја прави во сликичката и колку таа сликичка е едноставно убава.А ти виде чмар.И после ми збориш за патетика.
а чмарот од аватарот може да ги преформулира лажгите во "гносиси" "телеми" и (допиши тука кој сакаш -изам) до бескрај и назад и пак ќе остане ректум на светот...
Се слагам.Тој ја уништи целата филозофија на Телема.Сепак,ти мора да сватиш дека многуте бои на светот му го даваат раскошот и разновидноста.Вие конципирате и стварате омраза,чмарково само сакал да биде ѕвезда и изел добри тони гомна...и му успеало.Но,неговиот испрдок наречен црква не направил ниту помислил да направи беља од такви апокалиптични размери како твојата црква(овде требаше да ставам линк за крстоносните војни и да бидам впечатлив како тебе)