Рекламите кај нас

• Креатор на темата Креатор на темата Mesaja
  • Време на започнување Време на започнување
Рекламите, што се наше производство, споредени со странските се пичкин дим.

Рекламите, што се наше производство, споредени со странските се пичкин дим.

Дали некогаш си се запрашал со колкави буџети се прават рекламите во странство а со колкав буџет рекламите кај нас.
Тоа ти е ко ти да имаш југо, шевролет матиз, а комшијата мерцедес ор самтинг.
Бај д веј не знам од каде си, ама знам дека по локалните телевизии низ Македонија има реклами кои можам и јас да ги снимам со ентри левел фото апаратчето на сестра ми и после да ги измонтирам во Windows Movie Maker.

@Борче
Изгледа не ми ја сфати поентата, а?

@Тончи
Потпочно си во право. Јас не навлегувам до толку. Само сакав да кажам дека и кај нас има реклами и реклами. Но неможат со оние странските. Да ги тргнеме на страна причините, ако сакаме да оцениме површно. А реално, буџетот игра главна улога :)

@Борче
Изгледа не ми ја сфати поентата, а?

@Тончи
Потпочно си во право. Јас не навлегувам до толку. Само сакав да кажам дека и кај нас има реклами и реклами. Но неможат со оние странските. Да ги тргнеме на страна причините, ако сакаме да оцениме површно. А реално, буџетот игра главна улога :)

Е да, донекаде си во право за буџетот

Кај нас рекламите.. ЧИСТА КАТАСТРОФА!
Најновата Македонска глупост е наречена - МК КОЛА!!! :uvo:

Кај нас рекламите.. ЧИСТА КАТАСТРОФА!
Најновата Македонска глупост е наречена - МК КОЛА!!! :uvo:

Зошто бе ..:tapp:
Рекламите ни се солидни ништо нема глупо ...
Незнам каков Македонеци има рекламите да си ги мрази .. :uvo:

Да бидеме реални али 90% од рекламите што се македонско производство се за жалење! Едино К15 што праат добри друго се е гола вода.
Што е солидно у нашите реклами жити се?
Не е фората каков македонец има да си ги мрази рекламите али биди малце реален.. Не чинат.

Да бидеме реални али 90% од рекламите што се македонско производство се за жалење! Едино К15 што праат добри друго се е гола вода.
Што е солидно у нашите реклами жити се?
Не е фората каков македонец има да си ги мрази рекламите али биди малце реален.. Не чинат.

Незнам искрено зошто си против нашите реклами ...
Јас си ги сакам и немам ништо против них...
Еве на приемр рекламата со Синалко ... не е лоша ..
Рекламата за Горска Вода
Рекламата за колите (се однесува за сите)
незнам зошто не ги сакаш нашите реклами ...
Искрено јас ги поштувам нашите реклами .... :helou:

Рекламите за колите не се наши брат..
Синалко и Горска Вода не ми ни текнуваат кој се али ај коментар-два за Рама и МК КОЛА жити се? Имаше уште некој понови така екстра дегенски али не ми текнуваат.. За реклами не не бива.

Рекламите за колите не се наши брат..
Синалко и Горска Вода не ми ни текнуваат кој се али ај коментар-два за Рама и МК КОЛА жити се? Имаше уште некој понови така екстра дегенски али не ми текнуваат.. За реклами не не бива.

Немам гледано за МК КОЛА ....(ако имаш видеео стави да видиме и ке ти кажам според мене )
За Рама ... уфф имам ја гледано зошто лоша викаш ??? солидна е...

Инаку сега баш не ми текине некој реклами ...... хммм

Ме мрзи да ја барам сеа таа за Мк Кола а и не верувам да ја има на youtube, а ти НАЈСЕРИОЗНО викаш дека она Рама Маргарин со плешачката фамилија и посебно вртачката баба е солидна реклама?!?!?!

Ме мрзи да ја барам сеа таа за Мк Кола а и не верувам да ја има на youtube, а ти НАЈСЕРИОЗНО викаш дека она Рама Маргарин со плешачката фамилија и посебно вртачката баба е солидна реклама?!?!?!

Смешна ми е .....
Добро де за тебе ова реклама Рама и право не ги бива нашите реклами..:tapp:

За Рама ... уфф имам ја гледано зошто лоша викаш ??? солидна е...

Да идеш да се лечиш.....најозбилно,што е добро во таа реклама бе бабата што праи салто ли што праеше или девојчето со урокливите очи

Иначе последна добра што сум гледл со Миле паника за таму некој сок 'Гора'(пие и вика''уххх нек гора веќе'' :)) и за “рже не се држе’’,не бе К-15 си знаат како треба :)

Па и другата на Рама со шизофреничните крави не е сјајна..
Али ај др..
Тропикана? Епинал? Шпиц? И тн, и тн, и тн..
Па и таа Горска Мечка више на К да ти се качи е, интересна беше првите 2 дена.. Напорни се..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom