Рекламите кај нас

• Креатор на темата Креатор на темата Mesaja
  • Време на започнување Време на започнување
ЕПП

Рекламите на телевизија се неизбежни.:tv: Сакала не сакала, морам да ги гледам. Убаво е рекламите да се едукативни и да откриваат некои вистини поради кои вреди да ги гледам по сто пати. Најповеке ги сакам рекламите на Coca-Cola, особено таа со Снешко Бел и Снешко Крастав. Coca-Cola е симбол за она вистинското. Мајка ми за да ме утеши кога бев несреќно вљубена ми рече дека нема само една Coca-Cola. Ова ми го покажа Балканецот. На првиот состанок, купи неколку лименки Coca-Cola и ме однесе на мостот. Зеде една лименка Coca-Cola и ми ја даде. Јас сакав да ја отворам лименката арно ама ја скршив. Балканецот дојде и виде дека мојата лименка е скршена. Ми ја зеде од раце и ја фрли. Потоа се врати во Мондеото, зеде нова лименка Coca - Cola и ми ја даде. Навистина немало само една Coca-Cola.

Зошто релкамите наши се “ТУПИ“?
Не само што неможеш да ги гледаш туку и те раздразнуваат со глупоста.Например онаа на лотарија -со буба марата .Каде им се идеите ? Каде им е фантазијата? Кои им ги изработува ?Па луѓе тие треба да бидат пријатни за гледање ,дури и да посакаш да го купиш нивниот производ , а не да се згрозуваш од дебилното рекламирање на детергентите и др.средства .Сетете се само на релкамата на AXE и ред слични и направете споредба.

99.9% од рекламите се посветени на хигиена ебатти ... ај шо ги дават на секој 5 сек. па и толку се дебилни .... :tapp:

Во последно време Космофон прави добри реклами ама убедливо најдобри се рекламата на пивото Бекс со хелиум, швепс со тигарот, К-15 рекламите (нада веќе немаат нови во последно време), има уште само сум подзаборавил некоја.

Космофон добра реклама мора да ме заебаваш јас да сум девојката би му шлапнал шамар и би му рекол ајде више доста молиш сексај ме

ЗНАЧИ! Не знам кој се бил принуден да ја глеа таа кретенска реклама, за оние кој што не плаќаат данок. Еден тип го носат со лисици и жената и детето тажно го гледаат. Поминува еден старец на штаки, без нога и... тој уапсениот му праи СОПКА! Мислам Боже Господе, каде им отишол паметот на луѓево. Тие што не плаќаат данок не се грижат за нас и сопињаат инвалиди по улица. Тој старецот како се искрши на земја, значи БОГ ДА ЧУВА! Поретардирана реклама не сум видела! Уште не ми се верува бе дека постојат луѓе што смислуваат такви работи!:nerv:

ЗНАЧИ! Не знам кој се бил принуден да ја глеа таа кретенска реклама, за оние кој што не плаќаат данок. Еден тип го носат со лисици и жената и детето тажно го гледаат. Поминува еден старец на штаки, без нога и... тој уапсениот му праи СОПКА! Мислам Боже Господе, каде им отишол паметот на луѓево. Тие што не плаќаат данок не се грижат за нас и сопињаат инвалиди по улица. Тој старецот како се искрши на земја, значи БОГ ДА ЧУВА! Поретардирана реклама не сум видела! Уште не ми се верува бе дека постојат луѓе што смислуваат такви работи!:nerv:
оваа би требало да значи тие што не плаќаат данок не придонессуваат ни за здравството па ни за ваквите инвалиди и сл...ама претерале стварно...

Ovaa novava reklama so ide po A1: letni letni bubamaro donesi mi prolet. Pa mozno li e da postoi takva moronska reklama posle rama margarin?! :)

Најдобра реклама?

Која според вас е најдобра реклама.Еве сеа едни од најдобрите се на свед милк и на кока кола а според вас...

Рекламата за фанта и легендарниот скок на Ламбе.
Скокај Ламбе.

За кафе Браво!
"Кафе браво пијам, Премиум разбираш, пијам и добивам, награди разбираш"

Za AXE koa tipot go brkaat picinja od site strani..:)

За реклами во Македонија, Македонски или било кој?

Абе било кој ако можете може и клипче од нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom