Рекламите кај нас

• Креатор на темата Креатор на темата Mesaja
  • Време на започнување Време на започнување
Aма како што ме нервираше онаа рекламана за Инаква со тие двајцата што изиграваа петли никоја друга.Ја даваа кога се емитуваше "Kој сака да биде милионер" и секогаш кога ќе видев дека ја даваат стискав Mute на далинското.

taa so ripceto? mene mi e interesna i stvarno te tera da stanes:) reklamite razlicno vlijaat na lugeto i nikogas ne moze d se zadovolat site vkusovi ni istite. Ali onaa soBambuca e stvarno katastrofa ama ja pak pijam fanta:toe:
Абе рипче за рипче убо е, ама до толку досадно морале да го направат? :)

Ја луѓе не глеам телевизија:helou:

а рекламата за Синалко колку е глупава??? онаа со Тоше Проески и "срамежливата" мома?? лелееее кога ќе ја дадат на МТВ Адриа лошо ми станува, пеза... а за Рама немам комент :tapp:

ЈАс ретко гледам телевизија.. се случува некогаш да загледам некој филм.. или пак ако има спорт.. и ме нервираат сите реклами што ги даваат за време на филмот или натпреварот.. ме нервира кога го прекинуваат за реклами..

а рекламата за Синалко колку е глупава??? онаа со Тоше Проески и "срамежливата" мома?? лелееее кога ќе ја дадат на МТВ Адриа лошо ми станува, пеза... а за Рама немам комент :tapp:

Леле кога ја видов темава за одма за ова сакав да пишам. Многу ми е глупа рекламава. Можеле нешто поинтересно да смислат.
Ама затоа оскарот за најдебилна рекла дефинитиво иде за лаптен. Уф колку ги мрзев рекламите:zid: одма мењав канал.

Reklamite kaj nas se vo ista situacija kako reklamite nasekade niz svetot. Ako firmata e bogata, ima dobra (odlicna) reklama. (odlicna vo zavisnost od zalaganjeto). Ako e prosecna firma - prosecna reklama. ;)

Јухуу, имам нови фаворити за најдебилни реклами. Слабо гледам телевизија, ама вчера сум се изнасмеал.

Реклама бр. 1: Почнува рекламата со кадри од Грција, гласот во рекламата филозофира нешто за маслинки, за Грците и нивната историја, па кадар од грчка салата, и на крај - рекламата испаѓа дека е за сомборска фета Грекос. Кој курац има врска Грција и Грекос со српска фета?

Реклама број 2: За минералната вода Минаква. Демек, дневно треба да изедете толку од тоа и тоа, за да примите тоа и тоа, набројува дегенот и на крај - или наместо сето тоа, да испиете една чаша Минаква. Значи, ако сме жедни и испиеме две чаши или недај боже едно шише Минаква, ќе не носат на детоксикација.

А најнервирачка ми е онаа Још, још...још, још, још...

Она ретардо изложбата со мајонезот и детиштето шо мкне тегли и сурат-касиерката.
И се шо вклучува "дамки од маснотии, кафе, кечап" и штедење кеш. е одвратно.

Најдебилни реклами за мене се они од Топ Шоп рекламираат некои справи за слабеење а даваат на нив да вежбаат некој набилдани момци или некои девојки што немаат ни грам целулит е неееееее!

Нека стават некој ко бабами или дедоми или некој кој е тромав па да видиме дал ќе мое да вежба со справите...:tapp:

Или оние за тоалет освежувачи аман даваат веце шољи по реклами бљак!:nesvest:

Реклама бр. 1: Почнува рекламата со кадри од Грција, гласот во рекламата филозофира нешто за маслинки, за Грците и нивната историја, па кадар од грчка салата, и на крај - рекламата испаѓа дека е за сомборска фета Грекос. Кој курац има врска Грција и Грекос со српска фета?
...

MAMETO NIVNO PROVOCIRACKO :nenene:

Mi se kenja koa ja gedam reklamata!

Добра реклама е онаа за Цитроен (мислам), кога делфини ги возат колите.
Лоша реклама: било која за прашок за перење. Немам видено ниедна добра реклама за прашок. Оној што ќе ја направи треба да добие највисоки признанија во областа на тв маркетингот.

MAMETO NIVNO PROVOCIRACKO :nenene:

Mi se kenja koa ja gedam reklamata!
da be stvarno na reklamata vikat grcite jadele najzdravo vo evropa bile najvitalni ova ona,a nekade imam citano deka grcite najveke se pod stres,ne se hranat kako sto treba....stvarno iskenjana reklama
PS: ME NERVIRA KOGA DAVAT 20 REKLAMI PO RED U SRED FILM

Супер реклами се новите на Жи-Ва...единствено ново, наше и интересно. А кога ја видов онаа новата мислам дека е на АМЦ за LCD монитори ми идеше да го акнам телевизорот. ''Еј точка....викам сервисер....Закон?''-тоа реклама е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom