Зошто секогаш е така?

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
ни мене верувај :pos: ама ај размисли уште еднаш за ова шо го напиша :pos:
епа лоша Нате свака част осеќам јас ти овде ќе бидеш доста привилегирана од дудлачкиот дел и ловот може да биде успешен :pos: :pos:
А можеби и повеќе од успешен. Храброст се вика тоа vlatkolik, храброст....или сепак нешто друго а???:pos::pos::pos:

А можеби и повеќе од успешен. Храброст се вика тоа vlatkolik, храброст....или сепак нешто друго а???:pos::pos::pos:
ем храброст ем умешност али за вакви случаи ретко кога треба умешност доволно е една-две партии дудл(ништо лично де) :pos: :pos: :pos: ќе не бришат ако продужиме вака :pos:
ај ем сори фор Д оф:pipi:

ни мене верувај :pos: ама ај размисли уште еднаш за ова шо го напиша :pos:
епа лоша Нате свака част осеќам јас ти овде ќе бидеш доста привилегирана од дудлачкиот дел и ловот може да биде успешен :pos: :pos:

Vlatko zasto si be taka staromoden ne mi se veruva znaci ... sto ima loso sto rece devojkata ?

Demek si go bara li sea sto napisa na forum deka ke dade po 2- 3 nedeli ?

Daj be gratsko dete si , se znae koi se najloshi tie sto vikaat koj jas sex ne mu davam be ni godina dena jas sum postena ... a posle ke se otkachi koa nikoj ne znae so prviot sto ke go sretne na MIrc ... mislam daj malce uozbili se me zagrizuvash "sine " - za sine ne se ljuti te zezam malce

Ja ti garantiram so 38 micata deka devojka koja ima nad 25 godini koja smenila poveke od trojca partneri u zivot

u svojata kariera

barem ednashka ako ne i poveke pati dala ako ne od prva vecer ono bar od prva nedela nema promasaj osven ako nemala samo eden decko ... i sto sea ke ispadne ama odmor beshe ne se vazi ,ama samo pola mi vleze ne se vazi ili ne be oralka ne e sex aj ne zaebavaj jas ne davam postena sum ma daj molimte hipokrizija

Ja ke kazam pak zagatka

vetar nema trava mrda sto e toa ?

Vlatko zasto si be taka staromoden ne mi se veruva znaci ... sto ima loso sto rece devojkata ?

Demek si go bara li sea sto napisa na forum deka ke dade po 2- 3 nedeli ?

Daj be gratsko dete si , se znae koi se najloshi tie sto vikaat koj jas sex ne mu davam be ni godina dena jas sum postena ... a posle ke se otkachi koa nikoj ne znae so prviot sto ke go sretne na MIrc ... mislam daj malce uozbili se me zagrizuvash "sine " - za sine ne se ljuti te zezam malce

Ja ti garantiram so 38 micata deka devojka koja ima nad 25 godini koja smenila poveke od trojca partneri u zivot

u svojata kariera

barem ednashka ako ne i poveke pati dala ako ne od prva vecer ono bar od prva nedela nema promasaj osven ako nemala samo eden decko ... i sto sea ke ispadne ama odmor beshe ne se vazi ,ama samo pola mi vleze ne se vazi ili ne be oralka ne e sex aj ne zaebavaj jas ne davam postena sum ma daj molimte hipokrizija

Ja ke kazam pak zagatka

vetar nema trava mrda sto e toa ?

Еве вака сега да ти објаснам,далеку од тоа дека сум старомоден,градско или селско дете тоа па не игра никаква улога тоа,лошото у тоа што го рече е дека овде у темава стануваше збор за невини девојчиња кои фаќале некои си бараби на кои спермата им удрила у глава и сакаат да ги сексаат:wink:
Е сега ништо лошо што тој сака да ја секса,но малата не е спремна ја учеле од дома дека невиноста е света работа и ај здраво дека треба да се скине од љубов и толку нема многу мрсење тука и филозофии,сепак уште има девојчиња кои веруваат во љубов а и треба да веруваат а не дека се се базира само на сексање т.е one night stand нали:toe:
На девојката у постот многу убаво и беше напишано дека не и се верува како постојат девојки кои не "даваат" после три недели,но нели муабетот беше невина цура,иако го испревртевме 100000 пати,немам јас ништо против неа далеку од тоа кога сака и со кој сака нека се секса,ако и треба помош нека ме викне :pos:
Ете толку од мене:helou:

A ako e muabetot za nevina cura togas drugo e ... sorry

ako ste nevini najubavo e da pocekate poleka toa da sozree u ljubov i se po propisi ili da se skinete so nepoznat i nikogas da ne go vidite vishe ... pomalce emotivno ke ve boli mada ako ste patrijahalno vospitani sto e SUPER ne se skinuvajte dur ne osetite deka toj e vistinskiot . Treba da e vospitan nezen i vnimatelen bash kako mene ( se zezam - jas sum djubre ).

Ete tolku jas za devicite

Ова за невините би го кажал вака
„Само да падне првиот секс, ко ќе видите дека е нешто поубаво од невиноста ќе сакате многу повеќе„ исто е како првиот бакнеж, почнува со страв, па преминува у ненормално мување, ете таков е сексот, важен е првиот после тоа не од трет од прв пат... Девојки гледајте The Sex & The City многу работи ќе станат поубави

Мислам дека треба да пројде извесен период кога девојчето ќе сфати дека тој е вистинскиот, тоа можеби ќе се деси по 2-3 недели можеби 2-3 месеци па и години од кај да знам. Никогаш со некој што не го познаваат или во кој не се сигурни. Невиноста за сите девојчиња е преод во светот на возрасните, барем така се замислува.

za tvoja informacija iam 17 god i SUM NEVINA samo sakav da kazam kakvi se denesnite generacii

секој има право на свое мислење, а токму ти не можеш да ги читаш мислите на една млада девојка од 17 години,ниту ја знаеш вистинската ситуација,ниту пак си проверил

A ako e muabetot za nevina cura togas drugo e ... sorry

ako ste nevini najubavo e da pocekate poleka toa da sozree u ljubov i se po propisi ili da se skinete so nepoznat i nikogas da ne go vidite vishe ... pomalce emotivno ke ve boli mada ako ste patrijahalno vospitani sto e SUPER ne se skinuvajte dur ne osetite deka toj e vistinskiot . Treba da e vospitan nezen i vnimatelen bash kako mene ( se zezam - jas sum djubre ).

Ete tolku jas za devicite

браво за оние кои признаваат дека се ѓубриња и јас бев заљубена во таков среќа ми се тргна маглата од очи и не ме ни допре ...само разделувавме бакнежи:pos2:

И јас мислев така се додека не запознав поинаков човек кој моментално ми е дечко :wink:
Запознаваш човек, стапуваш во врска..одите некое време, градиш доверба дека е само твој и АКО решите ..му давате зелено светло на следниот чекор.
Не дека не ни се вртат перверзии низ умот, dirty thoughts etc..да бидеме реални, неизбежно е, не сме сите толку невини.. :ангел: но, не се сите исти.
Водењето љубов (бидејќи сексот си го сметам за сосема трета ствар, термин користен за страсен полов однос, БЕЗ чувства на љубов) е нешто што си доаѓа со текот на времето во одредена врска. Има прерано и предоцна, но филингот ќе биде ако не се подготвуваш за тоа однапред, туку да се препуштиш на чувствата и секако да уживаш.
Ако се случи да дојде до тоа, спонтано (како што е најубаво) и да го познаваш тој човек доволно, нема зошто да кажеш стоп.

Па зошто е секогаш така....?

Па јас колку што знам не сте кукли од излог и да ве држат машките за рака само.

Tie takvite sho se stegaat jas poshtena ova, ona.
Abe sho ima vo Sexot neposhteno ajde ve molam.
Ustvari posle ko ke se otpushtat... koj ke gi zapira, imav ziv primer.

I nema sho da se stramat deka imale sex ili deka razbral nekoj krug na lujge.
Skraja da e toj sho neke sex... a i takov ne postoi.

Toa ti e potreba, instinkt be.

Tie takvite sho se stegaat jas poshtena ova, ona.
Abe sho ima vo Sexot neposhteno ajde ve molam.
Ustvari posle ko ke se otpushtat... koj ke gi zapira, imav ziv primer.

Toa ti e potreba, instinkt be.

Е ајде де, и после машките криви оти женските се згодни и дека многу ги привлекуваат, носат танга, секси чорапа, убаво се мазат оно ово и така натаму.

Сексот треба да е најнормална работа ако е од љубов па мада да е и уште на првиот состанок... if u feel it, do it.

zosto maskite sekoga ocekuvaat od nas seks uste pri 3 sostanok?ovie sto se na moja vozrast uste od 1 sostanok epten nezreli se,a pak so postar ke ceka nekoe vreme pa ke mu stemni i ke te natera!ko da ne svakaat deka nevinosta e nesto posebno za devojakata....vasi mislenja

Секогаш и никогаш како зборови не постојат у мој речник. Машките и не очекуваат како што ти кажа секогаш секс од 3 состанок. Ако некој е умешен да го сврти вниманието на друго, нема сигурно на партнерот да му се врти во глава како само да те легне. Не се сите такви, треба жените да се преиспитаат зашто налетуваат на таков тип мажи постојано.

Секогаш и никогаш како зборови не постојат у мој речник. Машките и не очекуваат како што ти кажа секогаш секс од 3 состанок. Ако некој е умешен да го сврти вниманието на друго, нема сигурно на партнерот да му се врти во глава како само да те легне. Не се сите такви, треба жените да се преиспитаат зашто налетуваат на таков тип мажи постојано.
Има машки коишто очекуваат и секс од прв состанок :)
На секое машко при прв дејт 80% од мислите му се како да ја легне. 20% си вика...ммм паметна, шармантна, убавка, смилса за хумор. Али најмногу од се...му иде у глава. Мфф како би и го начукал.
Нема тука шо да се преиспитувате. Мажите се леснопопаливи суштества. Се палиме лесно. Мислиме со две глави...долна и горна. Нема тука шо да се дрви...ваше е девојки...дали ќе не угасите на прв или трет дејт или ќе ни дозволите да се надеваме дека ке биде секс уште првиот дејт!
И да не оладите од прв дејт...нема проблем! Ништо лошо. Ние само се обидуваме :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom